Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá srácok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá srácok, ha rájönnétek? (kedvelnek)

Figyelt kérdés
Hogyan reagálnátok, ha megtudnátok,hogy van lány aki már ideje nagyon kedvel titeket, hosszú ideje mellettetek van,mint jó ismerős, s ő reménykedett mindig is abban,hogy egyszer észreveszitek. Sokat várt rátok, jeleket is adott, várt arra,h komolyan gondoljátok.

2014. júl. 26. 23:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha szabad lennék, és tetszene is a lány, akkor élnék a helyzettel.
2014. júl. 26. 23:58
 2/7 anonim ***** válasza:
örülnék neki.. mégis mit szólnék :C?
2014. júl. 26. 23:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Örülnék neki, de ezt nem teljesen logikus ? :D Mint ha szeretnél egy PS4et de nincs rá pénz, aztán karácsonyra megkapod. Te mit éreznél ? :O
2014. júl. 27. 00:01
 4/7 anonim ***** válasza:

voltam/vagyok ebben a helyzetben...

nálunk lakott húgom egyik barátnője (majdnem velem egyidős)...és neki jöttem be...ott a 'házi nyúlra nem lövünk' elv érvényesült :)

van egy lány barátom akit netről ismerek több éve, eddig személyesen nem találkoztam vele csak sokat beszéltünk, amióta tudja, hogy keresem a párom egy életre, azóta szeretne már találkozni (és gondolom többet is...), de ő nekem csak barát és nem dobnám el a barátságát egy kapcsolatért cserébe...

ha lenne egy ideális eset...tényleg sokszor találkozok, környéken él és minden szempontból megfelelő személy...talán megpróbálnám vele...

21F

2014. júl. 27. 00:02
 5/7 anonim ***** válasza:

mivel nem vagyok vak és ostoba,rohad-tul nem lepne meg.

és mivel nem kezdeményeztem valszeg nem jön be a csaj.

2014. júl. 27. 00:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt gondolnàm hogy elég kitartó..

De persze örülnék, és ha tetszene vagy valami akkor ráhajtanék..

2014. júl. 27. 00:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Mivel eddig nem igazán kezdeményeztem és nem foglalkoztatott a dolog, nem hiszem hogy értékelném. Kellemetlen lenne, de igyekeznélek nem lerázni; viszont az biztos, hogy a barátságunk már nem lenne a régi.
2014. júl. 27. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!