Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem ezt a helyzetet. Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem ezt a helyzetet. Én rontottam el? Van még egy kis remény?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszett nekem. Az itteni "menő" banda tagja, már ha értitek... Úgy vettem észre,hogy bejövök neki, mert velem mindig félénk volt,pedig nem az. Vettem a bátorságot, hogy ráírjak (délutánonként találkozunk a közös hobbi miatt). Tök jól elbeszélgettünk, azt mondta, szép vagyok, szívesen elvinne BULIBA. Javasoltam, hogy sétálni menjünk először, beleegyezett, majd elköszönt, még puszit is írt. Másnap ráírtam, hogy akkor mikor sétálunk, és annyira nem volt lelkes, azt mondja, nem tudja. Van egy havercsaja, aki utál engem, és akivel többször kavartak már, tetszettek egymásnak, és a csaj azt mondta a barátnőmnek,hogy nem jövök be a srácnak, állítólag a srác mondta... Akkor mi ez az egész?
2014. aug. 10. 23:16
 1/2 anonim ***** válasza:

elakart hívni dizsbe, hogy ott leitasson, és a kis répáját beledughassa a virágágyásodba.

Csak te inkább sétálni akartál menni, ez nem tetszett neki ezért inkább keres valaki mást.

2014. aug. 10. 23:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. aug. 10. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!