Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a helyes! (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes! (? )

Figyelt kérdés

Szerintetek mit lehetne tenni...

Biszex lány vagyok és van egy lány aki most tetszik nekem meg úgy érzem szerelmes vagyok... S még jó múltkor viselkedésem által meg ugy minden végett rájött, hogy én többet érzek iránta mint barátság... Akkor megbeszéltük a dolgokat, hogy ő nem ilyen meg a férfiakat szereti.. S akkor ezt elfogadtam, megértettem, de valahogy mégsem tudok róla lemondani.. Mert valahogy abban bízom, hogy ez a " nem olyan " egyszer átvált arra, hogy olyan lesz... Jó lehet tök naív vagyok meg sok tündérmesét néztem... De valamiért nagyon hiszek benne, hogy ez megtörténhet...

Mit kéne tennem? Mondjam el Neki, hogy nem tudok lemondani róla..? Vagy áhh nem tudom.. Várjam a csodát...?

2014. aug. 1. 12:31
 1/3 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

Hm,ismerős ahogy írsz...

Mindegy.

Adott bármiféle apró jelet amúgy?

Ha nem és tényleg mondta is,hogy nem,akkor próbáld meg elfelejteni.

2014. aug. 1. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Mit érnél el azzal, ha elmondanád neki, hogy nem tudsz róla lemondani? Csak még kellemetlenebb helyzetbe hozod, még nagyobb terhet teszel rá. Fogadd el, hogy ő heteroszexuális. Ez tudod mit jelent? Azt, hogy nem vagytok összeillőek, nem ő lett neked szánva.
2014. aug. 1. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy egyszer csak átpártol,vagy az volt mindig vagy nem,ha az volt meg titkolta,de itt látszik hogy nem biszexu-ális.Ne várj csodát.
2014. aug. 1. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!