Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen okai lehetnek, ha egy buliban egy srác visszautasít egy jó nőt?
De ti hol látjátok, hogy ki vagyok akadva, már nem azért ?:) egyáltalán nem vagyok kiakadva, ezt ti beszéltek be... És nem mondtam, hogy el vagyok ájulva magamtól, de attól még van egy egészséges önbizalmam (sportnak köszönhetően jó a testem pl). Előfordul, hogy kikosaraznak, nem egyszer volt már olyan, hogy kinéztem valakit, küldtem a jeleket ezerrel és semmi. Nincs ezzel semmi baj, ti hol olvastatok ilyet? Miből gondoljátok hogy ki vagyok erre akadva ?:O De most komolyan....
Direkt írtam, hogy szerintem is vannak olyan pasik, akik nem feltétlen dugnak meg minden szembejövőt, legyen az jó nő vagy sem. Én pont, hogy ezt szerettem volna megerősíteni, mert itt sokan annyira hangoztatják, hogy egy nő bárkit megkaphat, a kisujját se kell mozditani, "mert nő" .."bezzeg egy férfinak küzdeni kell" . Én pont, hogy ezt szerettem volna megerősíteni, hogy egy nőnek is küzdeni kell.
Nem értem miért olvastok bele olyanokat a kérdésemben , amiket NEM mondtam! Miért vagytok ennyire rosszindulatúak?
11:36
Soha senkinek nem teszek "ajánlatot" -.- Nem kva vagyok, hogy ajánlgassam magam. A leg"erősebb" próbálkozásom az volt, hogy odamentem táncolunk-e -.- És mi jogon "ilyen" nőzöl le engem ? Milyen nő? Ja, mert hozzád odamennek nők és külsőre megállapítod, hogy ez most "ilyen" nő és undorodni kell vagy pedig nem "ilyen" nő. Ez azért kicsit szánalmas...
És minek mutatnék képet ? :O Nekem nem kell visszigazolás a külsőmet illetően, de nektek sincs semmi bizonyítani valóm. A kérdés általános, a "jó nő"-t mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja. Lehetek akár pasi is. Pasiként vagy csúnya nőként ki van zárva, hogy feltegyek egy ilyen kérdést, csak azért mert érdekel ?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!