Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen okai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen okai lehetnek, ha egy buliban egy srác visszautasít egy jó nőt?

Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 20:53
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
A társadalom nagyrésze :)
2014. aug. 9. 22:58
 22/32 anonim ***** válasza:
Ha a társadalmat követed,akkor ne számíts jóra,és ne depizz ha olyan lesz.a mai társadalom minden téren egy szenny.Ha kútba ugranak,akkor te is.Meg ne más határozza meg,amit egy egyénnek kell.
2014. aug. 9. 23:02
 23/32 A kérdező kommentje:
Nem egyébként leszarom mit gondol a társadalom, nem fog visszatartani a jótól :D csak mondtam...
2014. aug. 9. 23:03
 24/32 anonim ***** válasza:

Ne szólj nekik, nem tudnak róla, nem ítélnek el, nincs probléma.

Ilyen egyszerű.

2014. aug. 9. 23:12
 25/32 anonim ***** válasza:
22-es vagyok,úgy is kel,nem követni :D
2014. aug. 9. 23:13
 26/32 A kérdező kommentje:
Nem pina vagyok, hanem nő. Te kis féreg.
2014. aug. 10. 02:56
 27/32 anonim ***** válasza:
26-os akkor ezzel azt is mondod hogy nincs egy normális ember,hát tévedsz.Az hogy te mire használod az oldalt az a tebajod.
2014. aug. 10. 08:38
 28/32 anonim ***** válasza:

OK, akkor csak kérdezem...

Szerinted abból a szempontból, hogy alkalmi szexuális kapcsolat, ki számít jó nőnek? Tehát: mi alapján soroltad be magad a kategóriába?

Lehet, hogy a srácnak nem ugyanezek a szempontjai. Lehet teljesen más az ízlése. Lehet foglalt, és hűséges. Irtózhat az egyéjszakás kalandoktól, és sorolhatnám...

Attól, hogy te a tükörbe nézel, és tökéletesnek tartod magad, és ellenállhatatlan, az nem jelenti azt, hogy mindenki annak lát.

Az meg, hogy a legjobb pasikat kapod meg? Ugyanmár... :D

Én nem vagyok jó nő, de anno én is megkaptam a legjobbakat! :))

Na meg az is relatív, kinek mi a jó pasi...

2014. aug. 10. 10:35
 29/32 anonim válasza:

#9. vagyok.

Kicsit azért meglepő, hogy mégis miért vagy annyira kiakadva, hogy egy "jó pasi" visszautasított téged.

Hiszen te a legjobbakat kapod, nem?

Azért ha már ennyire jó nőnek hiszed magad, egy képet igazán mutathatnál, mert szerintem csak te gondolod magad annak :D

Illetve ebbe tényleg belegondolhatnál, vagy volt barátnője, vagy rádnézett és Conchita jutott eszébe rólad.

2014. aug. 10. 10:58
 30/32 anonim ***** válasza:

ha nekem egy ilyen "nő" ajánlatott tenne nem lenne gusztusom hozzá én elitélem az ilyet konzervativabb vagyok ,ha meg is próbálnám meg dugni lehet fel se állna mert soha nem szeretem az ilyen csajokat akiket meg lehet egyből pakolni,

lehet lakatos nintendónak ez jön be meg a néger srácnak vagy egy csalódot 40 es palinak de nekem ilyen nem kell

23 f

2014. aug. 10. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!