Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen okai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen okai lehetnek, ha egy buliban egy srác visszautasít egy jó nőt?

Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 20:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts már te vadba rom.Talán foglalt,vagy bulizni megy oda.Hű de nehéz elképzelni,hogy van aki nem du gna szét mindent.
2014. aug. 9. 21:10
 12/32 A kérdező kommentje:
Én ezt elhiszem, úgyhogy ne engem szapulj kiscsillag. Pont, hogy én is így látom, hogy vannak nem "könnyen kapható" pasik is, de itt szinte mindenki azt hangoztatja, hogy egy nőnek sokkal könnyebb felszednie pasit, akárhogy is néz ki.
2014. aug. 9. 21:14
 13/32 anonim ***** válasza:
Azt remélem vágod, hogy köze nincs a 2nek egymáshoz. És attl hogy láttál 1 példát rá, hogy valaki nem akar 2 perc után szénnédugni, még nem jelenti azt, hogy a férfiaknak igenis meg kell küzdenie 1 csajért, amíg a csajnak leginkább csak eldöntenie kell, hogy elfogadja-e a pasi közeledését vagy sem.
2014. aug. 9. 21:16
 14/32 anonim ***** válasza:
be van rúgva annyira hogy nem állna fel a f@rka de nem annyira hogy ezt ne tudná és nem aakar beégni ezért elküld :D
2014. aug. 9. 21:44
 15/32 anonim ***** válasza:

Neked volt néhány, ami nem jött össze.

Pasiknak volt néhány ami összejött. Ez a különbség.

Visszautasításnak pedig a legtriviálisabb oka, hogy foglalt, de az is könnyen lehet, hogy a legjobb pasikat szúrtad ki magadnak, aki rajtad kívül is minden lányt megkaphatott volna.

2014. aug. 9. 21:54
 16/32 A kérdező kommentje:
Igen. A legjobb pasikat szoktam kiszúrni, de amúgy most érted... A legjobb pasiknak sok nő hanyatt dobná magát, a kisujjukat sem kell megmozditani. Akkor most ő se szexeljen, mert neki a külsejéből adódóan könnyű? Mint a nőnek, akkor meg a neméből adódóan könnyű?...Az ne szexeljen, akinek könnyű :D
2014. aug. 9. 22:10
 17/32 anonim ***** válasza:
Ő szexel, miért ne tenné, hisz a legjobb csajokat dughatja
2014. aug. 9. 22:36
 18/32 A kérdező kommentje:
Én meg a legjobb pasikkal dughatok, akkor miért ne tenném ?:)
2014. aug. 9. 22:44
 19/32 anonim ***** válasza:

Ki a jó csaj jó pasi,ezt mi is határozza meg?Elsősorban az egó,másodsorban a kinézet.

Mert mondjuk van egy plázacica,aki tele van festve,meg hüly e mint a se gg,sokan mondják hogy jó nő.Pedig nekem ha odadugnák se kell,és nem azért mert nem kaphatom meg,egyszerűen nekem undorító ennyi.

2014. aug. 9. 22:46
 20/32 anonim ***** válasza:
Tedd, ki mondta, hogy ne
2014. aug. 9. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!