Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nős a pasi, de nem bírok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős a pasi, de nem bírok ellenállni?

Figyelt kérdés
Eszméletlenül tetszik fizikailag, konkrétan tudom, hogy a feleségétől eléggé elhidegült, de nem is ez a lényeg, mert nem gondolok én se semmi komolyra. Sok éve nem feküdtem már le senkivel, és most nem bírok magammal. Tudom, hogy valószínűleg rossz vége lesz, de nagyon vágyom rá. Szerintetetek?
2014. aug. 7. 21:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ilyen amúgy sincs, hogy nem tudsz ellenállni, mert tudnod kellene irányítanod az ösztöneidet, ezért vagy ember. De hát, ki tudja, igaz?
2014. aug. 7. 23:03
 22/25 A kérdező kommentje:
óóó, el nem tudod képzelni, mennyire tudom, amikor elzárkóznak az embertől.:)) mondjuk egészen más miatt, de ez már egy más kérdés.
2014. aug. 7. 23:03
 23/25 A kérdező kommentje:
21. hát, azt hiszem van az a(z élet)helyzet, amikor mégse lehet irányítani.
2014. aug. 7. 23:07
 24/25 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? miota nem szeretkeztel? mennyi a több év?
2014. aug. 7. 23:39
 25/25 A kérdező kommentje:

34. 9 éve. előtte pedig a legelső kapcsolatom kb. egy éves volt 21-22 éves koromban, ebből 6 hónap távkapcsolat. aztán 25 éves koromban volt egy kapcsolatnak nem nevezhető egyhetes valami.

szóval van az az élethelyzet:)

2014. aug. 7. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!