Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nős a pasi, de nem bírok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős a pasi, de nem bírok ellenállni?

Figyelt kérdés
Eszméletlenül tetszik fizikailag, konkrétan tudom, hogy a feleségétől eléggé elhidegült, de nem is ez a lényeg, mert nem gondolok én se semmi komolyra. Sok éve nem feküdtem már le senkivel, és most nem bírok magammal. Tudom, hogy valószínűleg rossz vége lesz, de nagyon vágyom rá. Szerintetetek?
2014. aug. 7. 21:24
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
8. teljesen igazad van. és mi van akkor, hogy ha csak a szexre megy az egész (tegyük fel, hogy én is kibírom ezt)
2014. aug. 7. 21:39
 12/25 A kérdező kommentje:
10. ja bocs, akkor te voltál az. a többi válaszról azért még jutottak eszembe kérdések, de te csak leírtad, hogy úgyis mi lesz, ráadásul a munkahelyen. most erre mit kéne reagálnom.
2014. aug. 7. 21:41
 13/25 anonim ***** válasza:
ááá még buta is vagy. Na jó... kúrasd meg magad és hagyjuk is a témát.
2014. aug. 7. 21:42
 14/25 A kérdező kommentje:
erről meg az jutott eszembe, hogy: LMAO.
2014. aug. 7. 21:43
 15/25 anonim ***** válasza:
89%
Azért kellene, hogy érdekeljen, mert nem a pasira fogják ráakasztani a k***@ jelzőt, hanem rád, és ha kitudódik, egy épeszű férfi sem fog veled szóba állni. Tehát a becsületeddel fizetsz a p|n@dért. Hogy igazságos-e vagy sem, az más dolog, de attól még így van.
2014. aug. 7. 21:58
 16/25 anonim ***** válasza:
Erről annyit, hogy ha én egy család életébe így belelépnék, utána saját magam ásnám el magam szégyenemben a síromba, nagyon megutálnám magam, hogy játékszernek tekintettem csupán a vágyak miatt a másik felet, a házastársát és a gyerekeit, ill. az egész családot, mint egy rendszert. Szomorú, ha valakiben ez az erkölcsi érzék nincs meg. Na, ez a beteges, nem pedig az, ha valaki 28-30 évesen szűz még.
2014. aug. 7. 21:59
 17/25 A kérdező kommentje:

"és ha kitudódik, egy épeszű férfi sem fog veled szóba állni."

mondjuk szerencsére már nem a 15-16. században élünk egy kis faluban.

"egy család életébe így belelépnék" - leginkább a pasi lép bele, ha ezt komolyan gondolja, mert én szándékaim szerint nem gondolom úgy. ha nem velem csinálja, akkor mással fogja (most azt hagyjuk, hogy ez zavar-e vagy sem), szóval ha én is akarom, akkor ez gond?

régebben úgy gondoltam, hogy sose fogok nős férfival kezdeni, de az nagyon rég volt.

2014. aug. 7. 22:10
 18/25 anonim ***** válasza:

"ha én is akarom, akkor ez gond? " Igen, gond. Ha nem akarod, nem történik meg, akkor lehet, hogy időközben helyreáll a házassága is, és nem kerül erre sor más lánnyal sem.

Lehet, a férfi felelőssége lenne, de a tied is, ha megtörténne!

2014. aug. 7. 22:18
 19/25 A kérdező kommentje:

18. ebben igazad van.

amúgy most tényleg mindentől függetlenül, sajnos elég kevés házasság van, ami megjavul. én legalábbis tuti kidobnám a férjem, ha ilyesmit csinálna. újramelegített dolgokból még jó nem sült ki, még ha házasságnak hívják is.

2014. aug. 7. 22:37
 20/25 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem tudod elképzelni, hogy elzárkóznának előled, mert eleve nem voltál az a kategória, akinél ez számít. Ha leállsz k***@lkodni, akkor nem is leszel, ezt elhiheted.
2014. aug. 7. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!