Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős a pasi, de nem bírok ellenállni?
"és ha kitudódik, egy épeszű férfi sem fog veled szóba állni."
mondjuk szerencsére már nem a 15-16. században élünk egy kis faluban.
"egy család életébe így belelépnék" - leginkább a pasi lép bele, ha ezt komolyan gondolja, mert én szándékaim szerint nem gondolom úgy. ha nem velem csinálja, akkor mással fogja (most azt hagyjuk, hogy ez zavar-e vagy sem), szóval ha én is akarom, akkor ez gond?
régebben úgy gondoltam, hogy sose fogok nős férfival kezdeni, de az nagyon rég volt.
"ha én is akarom, akkor ez gond? " Igen, gond. Ha nem akarod, nem történik meg, akkor lehet, hogy időközben helyreáll a házassága is, és nem kerül erre sor más lánnyal sem.
Lehet, a férfi felelőssége lenne, de a tied is, ha megtörténne!
18. ebben igazad van.
amúgy most tényleg mindentől függetlenül, sajnos elég kevés házasság van, ami megjavul. én legalábbis tuti kidobnám a férjem, ha ilyesmit csinálna. újramelegített dolgokból még jó nem sült ki, még ha házasságnak hívják is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!