Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha nem akarok gyereket, mert félek szülni?
Sok fájdalmas dolgon mentem már keresztül, már az is kész tortúra, ha csak megjön. Amiket meg anyutól meg más gyerekes nőktől hallottam a szülésről meg a fellépő komplikációkról (meg az utána elhidegülő házasságokról) inkább eldöntöttem, hogy nem is szeretnék gyereket.
Ez nagyon beteges?
Gondolom fiatal vagy még, azért gondolod így. Én meg láttam már annyi mindent, de valahogy mégse félek. Sok minden történhet, de azért legtöbbször egészséges lesz a baba. :) Nem szabad negatívan gondolkodni :). A szülést meg ha nagyon félsz tőle lehet fájdalom mentesen is, bár én attól még jobban félnék, mint magától a szüléstől...
Az önzőségről meg annyit, hogy szerintem szegénységbe, vagy örökletes betegséggel, vagy csak "magunknak" szülni, na az az önzőség.
Utolsó, gondolom nem nőből vagy...
És írtam, hogy ha becsúszik véletlenül, akkor nem vetetném el, tehát az áldozathozás megvan. Csak vigyázunk, hogy ne csússzon be
Rég baj, ha nyűgnek fogod fel a gyerek gondozását... senki se megy tönkre, ha nem hagyja el magát :) vagy a mi anyáink mind szottyadt, igénytelen okádékok voltak, miután minket meghozott a gólya? Nem.
A nővérem nagy karrierista volt, folyton hiú, nagyon szép, kényes. Jött a gyerek, meghízott, kevesebb ideje lett magára, karrier a sarokban, és még akkor se szólt egy szót sem, mikor hámyásos/pisis/kakis lett, vagy folyton éjszakázott, pedig aztán nagy hercegnő volt előtte. Mindent mosolyogva megtett, mert a gyerekéért tette.
Ma már dolgozik, visszanyerte a súlyát, idejét, kedvét, életét.
Van, aki nagyon anyának való, van, aki kevésbé.
Miért lenne baj, ha valaki szerint ez nyűg? Talán nincsenek dolgok, amiket te nyűgnek tartanál, szerinted minden jó móka és BÁRMIT a világon szívesen megcsinálsz? Különböző emberek különböző dolgokat tartanak nyűgnek vagy nem nyűgnek és ezzel semmi baj nincsen - aki tudja, kerülje el azt amit nem élvez, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!