Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elutasítjátok azokat akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elutasítjátok azokat akik "kockák"?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, ha egy srác ért a számítástechnikához és szereti az ilyeneket akkor ti hogyan viszonyultok hozzá? úgy veszem észre, lassan szégyellni kellene hogy az embert ért hozzá, ahogy viszonyulnak hozzájuk a többiek
2014. aug. 5. 22:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szégyellni. Ebben rengeteg pénz van, egy idő után a nők is rájönnek. :D
2014. aug. 5. 22:27
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Te is tolod a Minecraftot? :D Ma építettem egy AC/DC logót :DDDD
2014. aug. 5. 22:28
 3/16 anonim ***** válasza:

Nem.:D

A barátom is kocka:D

2014. aug. 5. 22:28
 4/16 anonim ***** válasza:
Szólótt a kocka..:D Am nem minden kocka egyben rossz faszi is,először ismerd meg őket! Magam is az vagyok,valamilyen szinten,de most abbahagytam jogsi,továbbképzés,targoncásjogsi,bulik miatt :) Mindenki változik.. :)
2014. aug. 5. 22:29
 5/16 anonim ***** válasza:
Miért lenne az? :) tök jó nektek én csak az alapokat tudom :D 15/L
2014. aug. 5. 22:31
 6/16 anonim ***** válasza:
A párom is kocka. :)
2014. aug. 5. 22:32
 7/16 A kérdező kommentje:

úgy vettem észre, hogy ha valakit a "kocka" illetővel látnak el, annak szégyellnie kellene magát :D holott szerintem sincs így..

mikor elmondom, hogy 120eer forintért csinálok weboldalakat egy cégnek alkalmanként, akkor érdekes módon egyből jó vagyok.. meg a nagy lónak azt a bizonyosát :D

2014. aug. 5. 22:35
 8/16 Noydra ***** válasza:

Az attól függ tudod.

Nem mindegy milyen kocka az a kocka.

Mert ha egy nap 8 órát dolgozol, majd 10 órát WoW-ozol (vagy mindegy mit gamelsz), aztán nincs semmi életed, akkor ne csodálkozz, ha megszólnak.

De ha ez a munkád, az egy picit más.

Az egy dolog, ha valaki sokat ül gép előtt és ért hozzá. A felhasználás a lényeg.

2014. aug. 5. 22:39
 9/16 A kérdező kommentje:

Vannak a kockák és vannak a gamerek :)

A kockák kevesebbet játszanak, de értenek a gépekhez, számítástechnikához.. ez lennék én..

A gamerek pedig játszanak napi 26 órát :D az picit durvább.. inkább azt kéne szégyellni :D

2014. aug. 5. 22:41
 10/16 Noydra ***** válasza:

Ezt a 2 jelzőt mindenki máshogy használja.

De a lényeg igaz, amit le is írtál.

Aki ezért leszól, röhögd pofán.:D

2014. aug. 5. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!