Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a véleményetek az olyan fiúkról, akik durván jól néznek ki, de kockák?
Nem én mondtam, hogy baj, hanem a barátnőim.. Ők nem szeretik az ilyen fiúkat, mert a kockáról automatikusan a dagadt pattanásos wowozós lúzer pasi jut az eszükbe. Azt gondolják, a kockák nem néznek ki jól.
Hát ő nagyon....
Jól néz ki és kocka... Csak ennyi a fontos? Belső értékek hol vannak?
Amúgy nálam nagy hátrány a sz.gép függőség, mert én imádok kirándulgatni, utazni, és ha a párom inkább egész nap a képernyőt bámulná, hamar szakítás lenne a vége...
kocka vagyok én is, és sztem jól nézek ki (de inkább a testem, fejem nem annyira azért xd)
de tényleg ezzel nem vagyok előnybe a csajoknál :D a fiatal lányoknak partizás kell, meg hatalmas kalandok sajna
Egy dolog ha néha elmegyek vhova a haverjaimmal de nem bulizom
Örülnék, tudnék a pasimmal wowozni. :)
Komolyra fordítva, majd nem röhögnek a barátnők, amikor a kocka pasi 4-5-ször annyit keres, mint az edzőtermi barmok, akiket nekik sikerült összeszedniük... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!