Mit gondolsz az indiaiakról, indiáról és az ott élő fiúkról? Megbízhatóak? Jól néznek ki? bármilyen vélemény érdekel.
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 18:18
1/6 anonim válasza:
Mit gondolsz az európaiakról, Európáról, és az ott élő fiúkról? Megbízhatóak? Jól néznek ki?
Ha erre tudsz egyértelmű választ adni, akkor várj a saját kérdésedre is egyértelmű választ. Indiát ne egy európai országhoz hasonlítsd, hanem az egész kontinenshez: Németország-méretű tartományok, több nyelv van ott, mint nálunk, még több nép, ennek következtében különböző szokások... igazából nincs olyan, hogy egységes indiai nép.
2/6 anonim válasza:
Voltam Indiában..Nekem nagyon tetszett,mert egy másik világ..Teljesen más az élethez való felfogásuk,ott mások voltak fontosak..Voltak helyek ahol tátva maradt a szám a szépségtől,és volt ahol azt hittem ott fogok hányni az undortól..Az emberek kedvesek,szegények,és egyszerűek..A férfiak többsége hagyományőrző..Hogy néznek ki? Mint a cigányok..Füstösek,ráérősek,büdösek..Legalábbis az én orrom szerint,mert nehezen viselem az indiai curry szagát,az izzadságszagukat..Hogy megbízhatóak e? Fogalmam sincs..Ennyire nem ismerem őket..Bár Indiában a gyerekek próbáltak kizsebelni,pénzt kunyerálni..A férfiak próbáltak "kisugárzást" mutatni felém,de ennyire nem érdekeltek..Magára Indiára azt mondanám,hogy egy mesebeli világ! Érdemes oda elmenni..felejthetetlen élmény..(bár a gangesz folyónál tett látogatás eléggé sokkolt...)
3/6 A kérdező kommentje:
elsősorban vélemények és tapasztalatok érdekelnek, de kösz...
köszönöm szépen a nagyon kitérő,részletes választ! :)
2010. okt. 13. 19:16
4/6 Mate027 válasza:
Elég szomorú h az indiai pasik érdekelnek
5/6 Mate027 válasza:
Álj ösze egy cigányal és meg tudod h mijen (de ne csináld)
6/6 A kérdező kommentje:
nem minden cigány egyforma, vannak kivételek..persze kevés, de van...
és az indiaiak nem cigányok, szóval mielőtt lefikázod őket művelődj még.
2010. okt. 16. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!