Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak kockák?
A kérdés komoly, bár kicsit erősen lett fogalmazva... Na mindegy, a lényeg:
Ismerek egy fiút (évfolyamtársam, ha érdekel valakit), aki -a kockaság mellett- egész normális, bár kicsit "furcsa". Okosabbnak (és érettebbnek) hiszi magát a többieknél, amiből kívülről kb. annyi jön le, hogy játsza a felnőttet.
Nos, ennek az illetőnek megtetszett egy lány (kb 10/8.5 külsőre). A lány a létezéséről sem tudott, ami ellen nem is próbált tenni. Sikerült elintéznem (nem kis időm ment rá, de szeretek segíteni másokon, na), hogy találkozzanak. A lényeg, hogy a lány -bár voltak kétségei- elment a helyre (Mozi), és várt (nem tudom mennyit, én nem voltam ott). Másnap jön be a gyerek, és kérdezem, hogy "Na, milyen volt? ;)". Erre először mintha nem hallaná, majd zavartan mondja, hogy "m-mi?".
Elmondta, hogy nem ment el.... Hogy miért...? (És ez nem vicc)
LoL döntőt játszott... Hogy lehet valaki ilyen, most komolyan? Még ha akarata ellenére hívtam volna el, meg is érteném. De előre megbeszéltük, még örült is neki... Persze a lány is velem vitázott, és még a barátnőmnek is meg kellett magyaráznom, hogy mégis miért hívok más lányokat moziba :D
Végül tisztázták a dolgokat, és nem lett semmi az egészből (konkrétan a fiú pattintotta le a lányt zavarában).
A kérdésem pedig, hogy hogyan lehet valakinek fontosabb egy unalmas, nem létező pixeláradat egy szerelemnél?
mivel fiatalok vagytok, lesz ez még rosszabb is
egyébként sokan függők e téren, azt hiszed felnőtt nem tud hülye lenni, hát láttam már
ez van majd később felnő, ha felnő
amúgy legközelebb nem kell beleavatkozni, mindenki azt csinál amit akar, ez az élet N
Hát ne haragudj de ha tudtad h ilyen miért szervezted meg a randit ? Aki kocka azt vélhetőleg jobban szereti a videojátékot pc.t, boxo.t, ps-t... Mint egy csajt.
Tapasztalatból mondom nekem is van ilyen ismerősöm még ahhoz is h ki menjen ebédelni könyörögni kell.
Nem h csajozzon, és az ilyen nem változik hidd el nekem.
Szerintem még prostihoz se fog menni mert ha megnézi h azér a pénzér v vesz játékot v ramot a gépébe...
"Azzal ö jobban jár."
Ne szervezz neki randikat kár vele foglalkozni.
Ha neki az a jobb akkor játszón az ő élete neki kell tudnia h végül is mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!