Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, bejönnek a kockák?
Nekem nincs bajom a kocka pasikkal. Én is kocka vagyok, pasimmal meg a haverokkal nagy lan partykat szoktunk tartani. :D
17/L
Teljesen mindegy, hogy mi az ember munkája. Az is természetes ma már, hogy a szórakozást részben a számítógép jelenti.
Akkor igazán kocka valaki, ha software vagy hardware fejlesztő, mert egész nap pörögnek ezek a témák a fejében és eleve kicsit másként gondolkoznak, mint a többség.
20 éve fejlesztek, tehát tényleg kocka vagyok. De ez nem azt jelenti, hogy a gép előtt élek. Alig vagyok otthon a párommal, sokat csavargunk. És nem csak néha foglalkozok vele.
Be, mivel én magam is elég kocka vagyok.
A közös wow-ozást a barátommal épp úgy élvezem, mint egy kirándulást vagy romantikus estét. Mindegyiknek megvan a maga hangulata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!