Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk bejönnek azok a csajok akik rockot hallgatnak?
Figyelt kérdés
Pl.:Paramore
Linkin park
2012. aug. 30. 22:30
1/23 anonim válasza:
Őőőőőőő.......nem igazán. Nem a stílussal van baj, hanem az egysíkúsággal.
3/23 anonim válasza:
nekem nagyon !!!! én is hallgatom, és nálan pont h az a kizáró ok, ha valaki nem olyat hallgat, hanem pl dubstepféleségeket
4/23 Mókusgyilkos válasza:
és most mondtál 2 olyan előadót ami nem vegytiszta rockot játszik :D ügyes vagy :)
de amúgy ha ehhez némi felfogás és öltözködés is társul akkor oké. ha az van h mind halálig R&R és közbe olyan érzésed van mintha pláza cica lenne akkor gáz.
5/23 anonim válasza:
Bár én a rappet szeretem (nem a mai szar, inkább oldschool vagy underground), sokszor hallgatok rockot is. Semmi bajom a rocker lányokkal, ezerszer inkább, mint valami diszkós p*csa. 22/F
6/23 Rainbowinthedark válasza:
Másodiknál van a pont.De én inkább maradok a 60'-70'-80'-90'-es évek Hard Rock Heavy metal bandáinál(Nem azt mondom hogy ma nincsenek jók lásd Dalriada,Wisdom csak elenyésző)
7/23 anonim válasza:
Akár. Nálam ez ilyesmi nem sokat számít:-)
8/23 anonim válasza:
Én valamiért nem szeretem azokat. Nem jövök ki jól velük. Ha mégis, akkor nem érdekes milyen zenét szeret. :)
9/23 A kérdező kommentje:
Amúgy kösz igazad van jót választottam be xD
2012. aug. 30. 22:35
10/23 anonim válasza:
tökmindegy. de ha nagyon úgy öltözködik, és bakancsban jár, akkor abszolut nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!