Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk bejönnek azok a csajok akik rockot hallgatnak?
Pl.:Paramore
Linkin park
Mivel én is ROCKOT hallgattok,azt mondom,hogy:::
MÉG SZÉP BEJÖNNEK!!!!!!!
bejönnek, de inkább azok, akik olyan rockot hallgatnak, akik nem csak rockernek mondják magukat, hanem tényleg rockot játszanak, és rockernek is néznek ki, olyan rockot hallgatnak, szal nem tini rockot, meg pop rockot, meg emóst, hanem aki tényleg igényes, stílusos, egyedi, persze nem kell durva, nagyon kemény metálnak lennie
inkább fekete hajú csajok, vagy ha nem akkor természetes színben pompázó hajú csajszik, (nem kell rózsaszín, lila, piros)
meg jobban bejönnek az ilyen elegánsan öltözködő csajok, pl goth, meg a cosplayes csajok, japán csajok, nem kell barbibabának lennie, de kripta szökevény se legyen
szeretem a kék szemű csajokat, baba arcúakat, nagy szeműeket
nah pl Hayley nek szerintem fiús az alkata, az öltözködése nem rockeres, a hangja sem rockeres, a piros haj, vagy a borotvált fej inkább punk os, de nem lesz rocker egy piercingtől meg egy két tetoválástól senki,
szexinek nem szexi a csaj, szebbet is láttam már, a szemei sem nagyok, az álla elég széles szögletes, meg a zenekar sem a kedvencem :(
inkább tatu, nem mintha az kemény rock lenne, de imádom őket, szépek is, főleg a kis fekete,
imádom a No Doubt-ot, Lady Gagát, Mint nő imádom Christina Richi-t, Christanna Lokent, Evanescence énekesnőjét, Mila Kunist mint nő, meg Jessica Albát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!