Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti járnátok olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti járnátok olyan lánnyal akinek lóg a melle?

Figyelt kérdés
17L
2010. jan. 12. 10:08
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
23%

Én értelek.És tudod igazat is adok neked.

Csak ha a nők megtehetik ezt h soxor lealázzák az embert csak azért mert éppen(fenntebb már említettem)Akkor én miért ne tehetném meg?Ja mert én férfi vagyok és ha én hagyom félbe a szexet akkor én bunkó vagyok.

Gondolj már bele az a srác mit érezhetettakit a már említett lakótársam félbeszakított csak mert nem volt a lánynak megfelelő a farka?

Mondom amilyen a mosdó........

2010. jan. 30. 11:12
 32/35 anonim ***** válasza:

Én is értem amit mondani akarsz, de szerintem nem mindenki egyforma és ilyen hozzáállással nem kell minden normális csajt szemétté tenni, mert valaki egyszer az volt veled/ismerősöddel!

Szerintem ezt a viselkedést annak a csajnak kellene visszaadni, ki ezt művelte más fiúval!

Érted? Nem minden lány viselkedik szemétként, de ha te az vagy egy rendes lánnyal, ő is ezt fogja mással csinálni! Hová vezet ez? Mindenki szado-mazo szexel ezután? Brrr.. én nem szeretném!

2010. jan. 31. 12:56
 33/35 anonim ***** válasza:

De én pont azért csinálom ezt mert sose lehet tudni h az a lány éppen kit bántott meg.

Szóval én kineveztem magam ilyen ügyeletes igazságosztónak.

Engem is ántottak már meg elég dúrván és tudod.....na mind1 szóval bosszút állok mindenkin korszakomba vagyok.

És nem csak 1 lógó mell miatt.Tegnap este pl.összeszedtem 1 csajt felvittem leszo.attam aztán mikor várta h hogyan tovább közöltem vele h eszembe sem volt neki betenni csak ezt akartam.És mivel megvolt amit akartam netán haza is mehetne.Mert jobban szeretek 1edül aludni.

Viszont voltam annyira gentleman h taxit hívtam neki.

Nem tudom te csukott szemmel jársz-e a világban.De ha megfigyeled a mai fiatal lányokat annyira csak a kűlsőségekre mennek h z nagyon elszomorító.

Szóval ez nálam olyan: tí is biztos megaáztatok már sok fiút na akkor tőlem visszakapjátok.

2010. jan. 31. 13:22
 34/35 anonim ***** válasza:

Rendben haver, én nem vitatkozom veled! A te életed, úgy éled ahogyan akarod! Én csak elmondtam, hogy szerintem ez nem helyes, ez meg az én véleményem.

Részemről ennyi!

2010. jan. 31. 13:48
 35/35 anonim ***** válasza:
Simán. Lehet perverziónak minősül de kifejezetten szeretem a nagy lógós melleket. Akkor biztos tudom, hogy természetes. :)
2011. máj. 15. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!