Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti járnátok olyan lánnyal akinek lóg a melle?
Figyelt kérdés
17L2010. jan. 12. 10:08
1/35 anonim válasza:
Attol fugg mennyire log...melltarto? hm? amugy ha nagyon veszelyes akkor nem ha orvosolhato akkor igen :)
2/35 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Egy pillanatig se aggódj, ugyanis lehet, hogy alapjárat nem olyan szép látvány viszont aki beléd szeret az úgy fogja szeretni a melled ahogy van. Hidd el nekem! 21 éves vagyok és sose volt nekem se igazán szép.. hát sajna ilyennel áldott meg a genetika, én is nagyon aggódtam miatta, hogy majd biztos emiatt fog, elhagyni a barátom. Annyira féltem, hogy mi lesz ha meglátja, hogy anno mikor még csak pettingeltünk előbb került le rólam a bugyi mint a melltartó. Egyszerűen nem engedtem, hogy levegye aztán mikor először engedtem rá se mertem nézni, nehogy lássam az arcát hogy hogy reagál, de nem volt semmi gond egy pillanatra se riadt meg és továbbra is pont úgy szeretett ahogy előtte, sőt talán még jobban is mert végre teljesen megmutattam neki magam.
3/35 anonim válasza:
Ne agodj ezen...egy fiú nem ezzel törödik:)a normálisabb része:)Nekem is meglogot.Igaz én szültem meg sokáig szopizott a kicsi.De a párom (nem a gyerek apja,sajnos)öt csöppet se zavarta,lehet engem jobban fusztrál a mellem mint öt.Ö ugy szeret ahogy vagyok:P
4/35 anonim válasza:
Szerintem frankó, amikor a csaj felül van és az arcomba lóg a melle :)
5/35 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat vala menyire megnyugodtam.....:)
ja és ha lehet kort és nemet is írjatok :D
2010. jan. 12. 15:42
6/35 anonim válasza:
Ezzel nincs semmi probléma, szép az úgy is, ne aggódj :)
19F
7/35 anonim válasza:
A legtöbb faszi a popsira gerjed (én is :P), nem érdekes a mell, én úgy gondolom
8/35 A kérdező kommentje:
ismét köszi a válaszokat :D
2010. jan. 13. 08:19
9/35 anonim válasza:
én is popsipárti vagyok:) legyen egy kissé nagyobbacska,amit lehet fogni,nomeg kerek,szerintem ezt egy kis tornával bárki elérheti.Nem a címlapmacákéra gondolok(kevés pasik egyike vagyok aki tudja hogy az retus:) )amúgy meg ha igazán szeretem a csajt,eltörpülnek a szépséghibái is!
23F
10/35 anonim válasza:
nálam is a popsi meg az arc aminek meg kell h fogjon:P
inkább lógjon mint hogy ne legyen ott semmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!