Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti járnátok olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti járnátok olyan lánnyal akinek lóg a melle?

Figyelt kérdés
17L
2010. jan. 12. 10:08
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó!

Vélemény,vélemény.Az enyém is az,a Tied is.De többek között pl.Veres Robi(MCDC) a Csillag születikből sem tehet arról,hogy fogyatékkal született,akkor ő is fúj,mert a két lábfeje nem párhuzamosan áll???!!!Gondolkodj kérlek!Azt mondjuk el tudom képzelni,hogy mondjuk most 15-16 évesen ezt gondolod(ha 30-40 éves vagy,akkor már ne is haragudj,de ez pszichológiai eset),de ez úgy is meg fog változni.A Te faterod lehet hogy ki tudná fizetni a plasztikai sebészt,mert van elég lé a zsebében rá,de a magyar kispolgárnak,mint ez a kislány is,és én is többek között,nem futja 1 millió a bankszámláról,mivel NINCS!!!

Ja,és ezzel a felfogással,ha ez így marad,ne sok jóra számíts tartós kapcsolat terén.Nem vagyok bunkó,csak ez az igazság,tudod,a normális nő,ha tudja,addig szoptatja a gyermekét,amíg van teje,és tudja szoptatni,ez után mindenkinek megnyúlik a bőre,csak az ultrakicsi mellű nők jönnek ki belőle pozitívan.Te majd elhagyod az asszonyt,mert a szopiztatás után már nem olyan kívánatos,mert táplálta azt a kisembert,aki belőled is van???!!!Ugyan már!

Remélem,hogy egy kisfiú vagy,aki nagyok között próbál érvényesülni,és ne érts félre,nem b*szogatlak,csak sajnos ez nem emberi hozzáállás,ezért reménykedem a korodban.14:02-es voltam.

2010. jan. 29. 20:31
 22/35 anonim ***** válasza:
0%

egint csak a mellébeszélés.Egyébként nem kisfiú vagyok hanem 26éves.De egy ilyen világban élünk.Ha valakinek nem tetszik a másikba valami akkor azzal val.színű nem jön ösze a dolog.Lakótársan 24/L szakított egy olyan fiúval akiért oda meg vissza volt.Nekem minden nap beszélt róla h ilyen helyes meg ilyen kedves aranyos.Tudod miért szakítottak????Mert a srác mérete nem felelt meg a lánynak.És ő nem finoman lerázta.Hanem aktus közbe félbe hagyatta a fiúval.És lerázta h nem a tiéd kicsi a volt páromé volt nagy és bocs de téged meg se érezlek.

Na akkor miről is beszélünk.Igen is gáz a lógó mell.És kész.

2010. jan. 29. 20:52
 23/35 A kérdező kommentje:

jó oké felfogtam....de szerintem még ha undorítónak is tartod a logó mellet, vagy ahogy mondtad hogy az a lány csak azért rázta le azt a fiút mert kicsi volt neki, biztos hogy vannak kivételek nem?Nem minden lány megy a nagy f*szra.Vannak barátnőim és még nem dobtak egy fiút se ezért.

Tehát ne általánosits kérlek.Pl:én úgy vagyok vele ha szeretek valakit elfogadom úgy ahogy van.

2010. jan. 30. 08:08
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, bár nem láttam nem gáz általában a lógó mell! Lógó? na ez is viszonyítás kérdése!

Szerintem senki nem születik tökéletes testtel, ilyen NINCS!!!

Ha nem nagyon extrém a helyzet, mint pl az afrikai benszülött idősebb nőknél, ahol egy fonnyadt üres tejes zsacskóra hasonlít, akkor simán jó a mell.

Meg vannak, akiket teljesen depresszióba ejt a szerintük kicsi és vagy csúnya mellük.

Én a előbb említett helyzet kivételével teljesen elutasítom a plasztikázást! Vagyis ha nem ilyen a melled SEMMIKÉPPEN NE plasztikáztass! (Szerencsére nincs rá pénzed!) Kivétel szerintem az ilyen depresszióba esett hölgy, ebben az esetben megértem.

Szóval ne aggódj, ha normális a pasid, tuti nem érdekli a melled milyensége! Olyan amilyen, de a tiéd és ezért, ha téged szeret, a melledet is fogja a többi testrészeddel és a belsőddel együtt!

Fel a fejjel és le a plasztikával!

Amúgy is köztudott az egész világban, hogy a magyar lányok a legszebbek! Ezért TE se szégyelld magad!

Én még egy plasztikázott mellet sem láttam, ami szép lett volna, sőt engem inkább taszít a plasztikázott mell!

2010. jan. 30. 10:24
 25/35 anonim ***** válasza:

Bocs, a 10:24-es vagyok, elfelejtettem amit kértél!

30 vagyok és fiú (Férfi?)

2010. jan. 30. 10:26
 26/35 anonim ***** válasza:
16%

Szóval annyi a lényeg h vagy elnézik neked.Vagy kopanni fogsz miatta.

Én pl biztos h megmondanám neked ha nem tetszik.De nem csak neked.Hagytam én már el ezért sokkal kevesebbért is nőt.Tudod ez h működik ti nők(TISZTELET A KIVÉTELNEK)arra mentek h jól nézzen ki,legyen sportos,legyen jó kocsija,meg sok pénze,nagy farka.Szóval a tökéletes férfit keresitek.Én aránylag jóképű vagyok(ez ugye relatív)15éve sportolok versenyszerűen tehát testalkatom nagyon rendben van(nagyképűség nélkül).A méretemmel meg vagyok elégedve.Nálam egyedül a pénz szokott gondot okozni.Csóró nem vagyok de nem tudok luxuskodni.Na már most ha nekem(nekünk férfiaknak)át kell mennünk 1 ilyen rostán h szinte tökéletesek legyünk....akkor én nem fogom kímélni a nőket se.Szóval hagytam én már ott meztellenül felizgatva lányt az ágyamon mert éppen nem tetszett a puncija/mellei/hasa/combja.De miért tettem?Mert társaágba ezeket hallottam a lányoktól h ők szintén megtették ugyanezt a fiúval ha éppen nem volt szexi hasa/nagy farka/szőrös volot a mellkasa.

Ez van ilyen világban élünk ahol a kűlsőségek számítanak.És majd ha a nők visszavesznek ezekből a nagy igényekből.Akkor majd én is visszafogok venni.Addig ha valami nem tetszi ha kell szex közben kűldöm el.

2010. jan. 30. 10:40
 27/35 anonim ***** válasza:
23%

Tehát mondhatnám h hölgyeim ezt csak saját magatoknak köszönhatitek.Nem a mellel van a probléma volt nekem olyan barátnőm is h tényleg(szegény)szinte lapos volt.De nem érdekelt mert volt millió más tulajdonsága ami űberelte azt h neki éppen no cici.

Csak azóta felnőttem már közelebb vok a 30hoz mint a 20hoz.Kinyílt a szemem.Szomorú amit a korombeli(vagy fiatalabb)nők művelnek.

És amilyen a mosdó olyan a törölköző.

Legalább is én elkezdtem így élni.

2010. jan. 30. 10:45
 28/35 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát és azt is ilyen őszinték. :)

Nagyon hálás vagyok érte:D

2010. jan. 30. 10:51
 29/35 A kérdező kommentje:
*hogy
2010. jan. 30. 11:00
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 10:40-es!

Úristen! Vannak ilyen emberek is? Nagyon durva! Ha legközelebb otthagysz egy lányt, szólj nekem inkább!

Én tuti nem hagynám ki egyiket sem! Tisztelem annyira a nőket, hogy ha már hajlandó szét nyitni a lábát, nem vagyok akkora ...., hogy otthagyjam, mert nem úgy áll/néz ki akármije, mint ami szerintem szép.

Sebaj, ne felejtsd el ezeket a helyzeteket és majd eljön az idő, amikor egy lány sem néz majd rád (ezek a lányok, akiket othagysz, tudnak ám beszélni is és el tudják mesélni a többi lánynak, milyen gavallér és gáláns úriember vagy!) és akkor majd jól jönne az a néhány szét tett lábikó! (30/F ismét)

2010. jan. 30. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!