Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a csajról, meg erről a kapcsolatról? Kinek van igaza?
A barátnőmmel elmentünk élményfürdőbe, nagyon vártam, gondoltam elleszünk, elbeszélgetünk, lazulunk, mint egy pár ugye. A termálmedencében ültünk, én pedig - mint egy barátnőt - öleltem, nagyon jó volt, hogy ott van velem, gondoltam érdemes volt eljönni. De ő ezt nem így gondolta. Ő kiakadt, hogy ő vízicsúszdázni jött, és nem összebújni, mert az nyálas. Én csak néztem, hogy bocs hogy a barátnőmként tekintek rád, ő meg mondta, hogy "szerelmeskedni" otthon is lehet, de inkább otthon sem. Aztán meg mondta, hogy menjünk csúszdázni, a vége felé én már a csúszdatorony mellett ültem, ő meg csúszkált, mint egy óvodás. Úgy éreztem, mintha az infantilis húgommal lennék, pedig én a barátnőmmel jöttem, akivel beszélgetni, kellemesen úszkálni akartam egész nap, együtt, kettesben, de ő még el is beszélgetett más csúszókkal odafent. Folyton kérte, hogy menjek én is, mert nem akar egyedül hagyni, de ő nem akar ölelkezni egy élményfürdőbe, amire kifizette a pénzt, és amúgy sem az ő világa. Én viszont a bújósakat, aranyosakat szeretem, akik mindig ott vannak mellettem. Úgy éreztem, mindjárt hazamegyek és megszakítom vele a kapcsolatot. Szerintetek szeret? Jogos volt a részéről? És részemről? Mit gondoltok erről?
20F 18L
Igazából szerintem egyikőtöknek sincs igaza. Alapjában véve az, hogy mást láttatok bele a programba, még egyáltalán nem gond. Viszont ő se és te se voltál rá vevő, hogy normálisan megbeszéljétek a dolgot. Nálam mondjuk ez úgy ment volna, hogy amint kiderül, hogy mást akarunk, keresünk egy közös nevezőt. Mondjuk csúzdáztok egy darabig, aztán átmentek a termálvizesbe kicsit megpihenni, összebújni.. nem kell ebből akkora problémát csinálni. Egyrészről bunkóság, másrészről meg semmi értelme leszólni a másikat, vagy megsértődni, csak azért mert ő mást szeretne csinálni. Szóval én egyikőtöknek se adnék igazat. Ő makacs volt, és nem foglalkozott vele, te mit szeretnél, te pedig engedtél neki, de nem mondod el neki, mennyire megsértett. Beszéljétek meg, komolyan.
20/L
Igaza senkinek sincs, mivel mindenki mást szeret, de a csajjal gondok vannak szerinte. És nem, nem az a baj, hogy ő csúszdázni akar, meg aktívabb, "infantilisabb" mint te, hanem a stílussal, ahogy ezt közölte. Még egy férfitől is gusztustalanok az ilyen érzéketlen szövegek, egy nőtől még inkább!
Hervasztó, hogy ezt egyik válaszoló sem írta le semmilyen formában, hanem azzal jönnek, hogy milyen igaza van a csajnak...
Te 22-es, nézd meg a százalékaimat érdemes, én voltam a 6-os 15-ös 18-as kommentelő, és egy kivételével mind azt ecsetelték, hogy a csaj volt a nagyszerű és én tévedek, én veled értek egyet, neked ment is a zöld kéz...
Nem értem a sok sötét, hogy tudja elsülni azzal, hogy a csaj csak pancsolni akart, amikor így a lelkébe tipor valakinek...
Mindkettőtökkel gond van.
A kisebb gond az, hogy ennyire különbözőek vagytok... ezen még lehetne segíteni.
A nagyobb baj az, hogy ilyen esetben fel sem merül bennetek - egyikőtökben sem! - hogy összehangoljátok a dolgokat, közös nevezőt találjatok, vagy akár csak megbeszéljétek, hogy mi a helyzet.
Mindkettőtöknek kellett volna valamennyit engedni a másiknak. Egyrészt már most gondolkozz el, hogy ő nem szeret nyilvánosan összebújni. Jó lesz így neked, elviseled ezt?
Másrészt te meg nem szereted a csúszdákat. Akkor miért mész ilyen helyre? Előre kellett volna szólni.
Jobban beszéljétek meg a dolgokat a jövőben - és, ha kiderül egy ilyen helyzet, akkor a megoldást keressétek.
Mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!