Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a csajról, meg erről a kapcsolatról? Kinek van igaza?
A barátnőmmel elmentünk élményfürdőbe, nagyon vártam, gondoltam elleszünk, elbeszélgetünk, lazulunk, mint egy pár ugye. A termálmedencében ültünk, én pedig - mint egy barátnőt - öleltem, nagyon jó volt, hogy ott van velem, gondoltam érdemes volt eljönni. De ő ezt nem így gondolta. Ő kiakadt, hogy ő vízicsúszdázni jött, és nem összebújni, mert az nyálas. Én csak néztem, hogy bocs hogy a barátnőmként tekintek rád, ő meg mondta, hogy "szerelmeskedni" otthon is lehet, de inkább otthon sem. Aztán meg mondta, hogy menjünk csúszdázni, a vége felé én már a csúszdatorony mellett ültem, ő meg csúszkált, mint egy óvodás. Úgy éreztem, mintha az infantilis húgommal lennék, pedig én a barátnőmmel jöttem, akivel beszélgetni, kellemesen úszkálni akartam egész nap, együtt, kettesben, de ő még el is beszélgetett más csúszókkal odafent. Folyton kérte, hogy menjek én is, mert nem akar egyedül hagyni, de ő nem akar ölelkezni egy élményfürdőbe, amire kifizette a pénzt, és amúgy sem az ő világa. Én viszont a bújósakat, aranyosakat szeretem, akik mindig ott vannak mellettem. Úgy éreztem, mindjárt hazamegyek és megszakítom vele a kapcsolatot. Szerintetek szeret? Jogos volt a részéről? És részemről? Mit gondoltok erről?
20F 18L
Itt most nem az egész napos nyalás falásról volt szó, 11-es meg a lenullázó gépek, azért mert van program attól még hozzá bújhatok a páromhoz nem?
Nem fogom, sz..rnak nézni azért mert van egy csúszda, és még a pofájába b..ni, hogy ő fizette, és a másik menjen a-ba, azért mert ő nyaral, dupla nulla, szó szerint szót sem érdemel, szégyellheti magát, 18-évesen így viselkedni..
Akár mennyire elbagatellizálod, ez sértés volt a javából, ne hagyd magad ennyire semmibe venni..
Ki Ő a királynő?
Szépen engeszteljen ki, valami neked tetsző programmal..
Ha nem kéred ki magadnak az ilyen helyzetekben magadnak az igazat, hamar gyomorfekélyes leszel,vagy elnyomott egy kapcsolatban...
Itt sokan úgy látják,hogy ez csak egy kis pancsolás volt, gyermekded cívódás pedig nem, megalázás, írhatsz privátot ha akarsz...
jajaj, akkor ne tégy semmit, nyeld le, de még egy ilyen húzásért én tuti dobbantanék....
Mondjuk én ezért is dobbantanék, de látom rajtad, hogy Neked ez a csaj nagyon fontos, hátha túllendülsz ezen...
De többet ne engedj neki, mert idegileg felőröl Téged a nemtörődömsége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!