Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a csajról, meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a csajról, meg erről a kapcsolatról? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel elmentünk élményfürdőbe, nagyon vártam, gondoltam elleszünk, elbeszélgetünk, lazulunk, mint egy pár ugye. A termálmedencében ültünk, én pedig - mint egy barátnőt - öleltem, nagyon jó volt, hogy ott van velem, gondoltam érdemes volt eljönni. De ő ezt nem így gondolta. Ő kiakadt, hogy ő vízicsúszdázni jött, és nem összebújni, mert az nyálas. Én csak néztem, hogy bocs hogy a barátnőmként tekintek rád, ő meg mondta, hogy "szerelmeskedni" otthon is lehet, de inkább otthon sem. Aztán meg mondta, hogy menjünk csúszdázni, a vége felé én már a csúszdatorony mellett ültem, ő meg csúszkált, mint egy óvodás. Úgy éreztem, mintha az infantilis húgommal lennék, pedig én a barátnőmmel jöttem, akivel beszélgetni, kellemesen úszkálni akartam egész nap, együtt, kettesben, de ő még el is beszélgetett más csúszókkal odafent. Folyton kérte, hogy menjek én is, mert nem akar egyedül hagyni, de ő nem akar ölelkezni egy élményfürdőbe, amire kifizette a pénzt, és amúgy sem az ő világa. Én viszont a bújósakat, aranyosakat szeretem, akik mindig ott vannak mellettem. Úgy éreztem, mindjárt hazamegyek és megszakítom vele a kapcsolatot. Szerintetek szeret? Jogos volt a részéről? És részemről? Mit gondoltok erről?

20F 18L

2014. aug. 4. 12:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
44%
Gondolom azért mentettek ilyen helyre,hogy szórakozzatok.Nem ölelgetni egymást,mert azt otthon is megtehetitek.Én a barátnődnek adok igazat.Én is így cselekedtem volna a helyébe.
2014. aug. 4. 12:32
 12/26 A kérdező kommentje:
Azt mondta, majd itthon ölelkezünk, de most hagyjam őt csúszdázni. :s Lecserélt egy csőre.
2014. aug. 4. 12:33
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a 6osnak van igaza arra gondoltam....10es voltam:)
2014. aug. 4. 12:34
 14/26 anonim ***** válasza:
Én is a barátnődnek adok igazat. Bocsánatot nem kell tőle kérned, csak másképp gondolkoztok.
2014. aug. 4. 12:35
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

Itt most nem az egész napos nyalás falásról volt szó, 11-es meg a lenullázó gépek, azért mert van program attól még hozzá bújhatok a páromhoz nem?

Nem fogom, sz..rnak nézni azért mert van egy csúszda, és még a pofájába b..ni, hogy ő fizette, és a másik menjen a-ba, azért mert ő nyaral, dupla nulla, szó szerint szót sem érdemel, szégyellheti magát, 18-évesen így viselkedni..

2014. aug. 4. 12:38
 16/26 A kérdező kommentje:
Ő fizette ki magának, nem én fizettem be őt. Ő is hívott el engem, gondolta elleszünk, de azt hitte, hogy én "aktívabb" vagyok. Viszont most ugyanúgy beszélgetünk, ahogy eddig, szerintem kb. el is felejtette, fogalma sincs, mennyire rosszul esett. Azt mondta, majd átjön később, és megbeszélünk valami programot. Remélem nem egy messzebbi csúszdaparkot talál ki.
2014. aug. 4. 12:43
 17/26 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is a barátnődnek van igaza. Ok, te bújós vagy, de akkor ne élmény fürdőbe vidd, hanem sétálni vagy kirándulni valamerre. Meg nem mondom hogy nem szeretem a romantikát, de az, hogy egy strandon, élményfürdőben akárhol mindenki azt nézze ahogy ölelgetjük meg csókolgatjuk egymást a barátommal hát az olyan nem is tudom. Ránk tartozik, nem rájuk hogyan szeretjük egymást (ami mellesleg nem azt jelenti hogy nem szeretem), én utálom azt látni ha nyilvános helyen két ember falja egymást meg úgy össze vannak borulva mintha egybenőve születtek volna. Ennél már csak az lett volna jobb ha kalandparkba viszed és megálltok az egyik fán leültök és összebújva nézitek ahogy a többi ember mászkál meg himbálózik a köteleken
2014. aug. 4. 12:48
 18/26 anonim ***** válasza:
12%

Akár mennyire elbagatellizálod, ez sértés volt a javából, ne hagyd magad ennyire semmibe venni..

Ki Ő a királynő?

Szépen engeszteljen ki, valami neked tetsző programmal..

Ha nem kéred ki magadnak az ilyen helyzetekben magadnak az igazat, hamar gyomorfekélyes leszel,vagy elnyomott egy kapcsolatban...

Itt sokan úgy látják,hogy ez csak egy kis pancsolás volt, gyermekded cívódás pedig nem, megalázás, írhatsz privátot ha akarsz...

2014. aug. 4. 12:54
 19/26 A kérdező kommentje:
Hát de most mit mondjak neki? Amit akartam, azt már tudja. Mondtam neki, hogy nekem ez nem esett jól, erre ő azt mondta, hogy majd máshol ölelkezünk, de továbbra is kiáll az igazáért, miszerint ő az élményfürdőbe csúszdázni megy és nem a "nyugdíjasokkal teli medencében smárolni" (ő szavaival élve), így hát meghatni nagyon nem tudom, hogy rosszul esett, mert annyira biztos abban, hogy igaza van, hogy nem is nagyon foglalkoztatja már a dolog, és felhoz inkább más témát, számára minden rendben van most éppen.
2014. aug. 4. 13:30
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

jajaj, akkor ne tégy semmit, nyeld le, de még egy ilyen húzásért én tuti dobbantanék....

Mondjuk én ezért is dobbantanék, de látom rajtad, hogy Neked ez a csaj nagyon fontos, hátha túllendülsz ezen...

De többet ne engedj neki, mert idegileg felőröl Téged a nemtörődömsége...

2014. aug. 4. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!