Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye igazam van, h nincs fiú lány barátság?
De van... :)
Nekem is van 2 legjobb fiú barátom akikkel már az óvoda óta együtt vagyunk és még sem szerettek belém... (vagyis az egyik egyszer igen, de aztán kiábrándult belőlem és újra legjobb barátok vagyunk)
"Amúgy 7/10 esnek utolsó két mondata igaz nagyjából."
Bocsi, nekem ez a tapasztalatom, számomra nemcsak az utolsó két mondat igaz, de hát mindenki máshogy látja a világot. :)
Egyáltalán nincs igazad! Több fiú barátom is van. Igaz, régebben az egyik szerelmes volt belém, de idővel rájött hogy túl kell lépnie és azóta nagyon jó barátok vagyunk, velem beszéli meg a szerelmi dolgait és én is vele az enyémeket. A másik fiú barátomat óvoda óta ismerem, és sosem éreztünk egymáshoz többet mint barátság. És megjegyzem, nem meleg és én pedig nem hiszem magam csúnyának :D, szóval IGEN, létezik fiú lány barátság!
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!