Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye igazam van, h nincs fiú lány barátság?
Az attól függ....
Ha megismerkednek, barátok lesznek, jól kijönnek, akkor tényleg esélyes, hogy előbb-utóbb az egyik fél bele fog szeretni a másikba. Ennek következménye lehet szenvedés, barátság vége vagy happy end, ha a másik fél is többet érez vagy belemegy, hogy megpróbálják.
Ha már mondjuk gyerekkoruk óta ismerik egymást és jó barátok, akkor nem túl valószínű, hogy tízen/húszon-X év után fog az egyik belezúgni a másikba.
De akár olyan is lehet, hogy egyikük se érez vonzalmat a másik iránt, csak jól kijönnek. Akkor is lehet köztük csak sima barátság.
Nem sok esély van rá.
Nekem volt olyan csaj barátom,aki tényleg az volt évekig,aztán végül párszor lefeküdtünk,love is lett,de hamar vége lett stb...
Később lehet akár szerelem is egy fiú/lány barátságból,viszont szerelem után barátság nem megy...Pár hónappal később szakítottunk és azóta sem beszéltünk.Ennek már legalább 3 éve.
Mondjuk én úgy vagyok vele,hogy nekem az igaz barátaim mind srácok.Van most is egy csaj barátom,de azzal nem nagyon járok el inni,meg nem is jön be nekem,mondjuk azt éreztem,hogy talán ő többet akarna...úgy,hogy közben már van palija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!