Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy mondjam meg a barátomnak hogy mossa meg a fogát?
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 15:37
11/21 anonim válasza:
Van benne valami. Nyáron nem büdös az ember szája és ilyenkor a fogak sem romlanak.
12/21 A kérdező kommentje:
vagy gondolkoztam azon hogy elmegyünk vhová úgy hogy én a barátom meg az egyik barátnőm és megmondom a barátnőmnek hogy ő mondja meg neki szerintetek az jó lenne?
2014. aug. 1. 16:02
13/21 anonim válasza:
Ja,jól beégetnéd a pasit. Ha egy ilyen 'apróságot' nem tudsz elmondani,akkor mi lesz később?
14/21 anonim válasza:
Nem! Az, hogy neki nem szólsz, de mással kitárgyalod, sokkal nagyobb bunkóság! Ha találkoztok, nyugodtan mondd meg neki, amikor meg akar csókolni, hogy sorry, de ez így neked hangulatromboló. Ez alap higiénia, ne te érezd magad szarul!
15/21 A kérdező kommentje:
hát de ez tényleg nekem ciki mondani, olyan égő :S
2014. aug. 1. 16:25
16/21 anonim válasza:
Ugye korban közelebb vagy a 10-hez mint a 20-hoz?
17/21 anonim válasza:
Én megmondanám neki finoman de úgyis ráfog jönni hogy hülye volt amikor tönkre megy az összes foga;)
18/21 anonim válasza:
Fúúúj. Én meg nem csókolnám. Kérdezd meg mi a baja a fogmosással.
19/21 A kérdező kommentje:
mondtam neki pár napja hogy mossa meg, azt mondta hogy jó de azóta se mosta meg :S
2014. aug. 7. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!