Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy bulímiás vagyok? 18/L
Figyelt kérdés
félek hogy nem venne komolyan, azok után hogy volt olyan időszakom amikor 3 napig nem ettem, volt amikor sírógörcseim voltak és volt amikor nyugtatót szedtem..2014. márc. 16. 10:43
1/9 anonim válasza:
Nem rég kérdezted itt ezt, nem?
Abban a kérdésben úgy írtad, már tud róla és előtte is sírógörcsöt kaptál, amikor ettetek. A válasza az volt, hogy semmi baj....
2/9 A kérdező kommentje:
nem kérdeztem még
2014. márc. 16. 10:46
3/9 anonim válasza:
szomorú, de nem hiszem h ez miatt ne venne komolyan
5/9 anonim válasza:
Szerintem sehogy ne mondd el, inkább egy pszichológussal próbálj beszélni.
7/9 anonim válasza:
Mond neki, hátha töm majd apatejjel.
A viccet félre téve... nem biztos, hogy el kell.
Csak ha biztos vagy abban, hogy komoly a dolog vele.
8/9 anonim válasza:
Fordulj pszichológushoz, és szépen mond meg neki. Ha nem veszi komolyan akkor hülye.
9/9 anonim válasza:
az h 3 napig nem ettél nem vagy bulímiás...az h sírógörcseid vannak, hát kinek nincsenek?! Nekem is szokott lenni amikor úgy érzem h besokaltam...inkább egy pszichomókussal nézesd meg magad, ne betegségeket generálj mint egy hipochonder...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!