Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy mondjam meg a barátomnak hogy mossa meg a fogát?
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 15:37
1/21 anonim válasza:
sehogy , ird le neki kis cetlikre és rak szét a lakásba
3/21 anonim válasza:
Mondjuk mond meg neki szemtől szembe.Ha felháborodik az igénytelenségén az ő baja.
4/21 anonim válasza:
Hát, figyelj, többféleképpen is meg lehet fogalmazni.
pl.: "Figyu szivem, mi lenne ha fogat mosnál?"
5/21 anonim válasza:
Nem is tudom. Ezt alaposan át kell gondolni,hogyan is hozd fel neki,próbáld finoman közölni vele,csak arra vigyázz nehogy megharapjon.
6/21 anonim válasza:
Csak simán... Bár szerintem ennek ugyanolyan alap dolognak kellene lennie, mint a fürdés.
7/21 anonim válasza:
Érthetően. mond neki hogy ez szégyen!
8/21 anonim válasza:
Finoman és viccesen: van a colgate-nek egy terméke...
9/21 anonim válasza:
vegyél neki fogkefét és fogkrémet csomagold be és add át neki azzal a mondattal hogy használd egészséggel
10/21 A kérdező kommentje:
köszi hát gondolkoztam hogy így meg mondom neki de az olyan bunkóság. meg facebookon is leírni. van amúgy neki fogkeféje meg fogkrémje csak mióta nyári szünet van nem használta. :S
2014. aug. 1. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!