Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el egy lány barátomnak, hogy biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Tavaly az egyiknek már elmondtam, kénytelen voltam, túl sok volt az árulkodó jel, amikor beleszerettem egy lányba. Egyedül nem tudtam megküzdeni a dologgal (nem azzal, hogy érdekelnek a lányok, más oka volt), muszáj volt megosszam valakivel. Azonban az utóbbi hónapokban több lett a vita közöttünk, nagy rajtunk a nyomás a suli miatt. Úgy érzem, hogy vele nem tudnék már erről beszélni, semmit sem oszthatok meg vele ezzel kapcsolatban, és nem is akarok. A másik lány barátomról tudom, hogy abszolút elfogadó, több meleg ismerőse is van. Egyedül attól tartok, hogy rólam soha nem sejtette, túl hirtelen lenne ez számára. Fontos a barátsága, de kicsit úgy érzem, hogy ez azért változtatna valamit a barátságunkon. Nem szeretném, ha úgy érezné, hogy ő is bármikor "áldozat" lehet. Vagy hogy őt is megnézem, mint nő. Nem tudom mit tegyek, jó ötlet lenne-e elmondani neki. Az az opció nem megoldás, hogy megvárom, amíg ő kérdez rá, mert tudom, hogy nem tenné meg.

Aki hasonló cipőben van, adna tanácsot ezzel kapcsolatban?

2013. nov. 22. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Tartom a titkot.
2013. nov. 22. 19:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha esetleg nem egyértelmű valakinek: lány vagyok.
2013. nov. 22. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Annyiban tudok csak hozzájárulni, hogy amikor az én egyik barátnőmről derült ki, hogy leszbikus, nekem is (ha nem is ez volt az első gondolatom) eszembe jutott, hogy vajon közülünk is tetszhetett-e neki valaki... DE ezt nem éltem meg traumaként, csak puszta kíváncsiság, és biztos vagyok benne, hogy ha ezt neki elmagyarázod, hogy te barátra nem is tudsz olyan szemmel nézni, akkor megérti...
2013. nov. 22. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!