Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekülnek el a nők tőlem mikor megtudják hogy segédmunkás vagyok?
Ezt még kérdezed? Ebből hogy segédmunkás vagy egyből kiderül, nemcsak h csóró de valószínűleg még ostoba bunkó is vagy ha semmihez sem értesz...
Egy nő ezt egyből kiszűri, és leselejtez
kedves utolsó, az egyik volt osztálytársam villanyszerelő...kb a segédmunkással egy szinten van kezelve ez a munka...havi 3-400 között keres, 1 évben több könyvet olvas mint te az eddigi életed során összesen...(saját lakás + feleség + gyereke van!)
másik volt osztálytársam külföldre jár melózni mint segédmunkás 400 alatt nem keres...
harmadik volt osztálytársam szintén 300 alatt nem keres ilyen olyan munkákkal...
nekem jóval komolyabbnak vélt szakmáim vannak (2+1 szakmát raktam párhuzamosan)...szóval elég sokat tanultam, mégis a saját szakterületünkön / általános tudásban eléggé hasonlóak az ismereteink...hiába nekem 20x annyi a tananyag...ugyanolyan jó minőségű munkát tudunk ellátni a saját területünkön...
nem feltétlen a munka az ami azonos az emberrel...elég szűk látókörű vagy...gondolom téged is sokan selejteztek már le, nem csodálom...
ismerek olyan megszállott embereket akik a munkájukat jól ellátják, de a hobbijukhoz jobban értenek...lehet egy segédmunkás akár jó programozó is, de nem akar programozóként dolgozni...nem feltétlen csóró és buta egy segédmunkás...attól mert érdes egy segédmunkás keze nem feltétlenül csak durva dolgokat tud vele művelni...
további jó selejtezést...és találd meg a megfelelő partnert számodra...mindenkinek joga van a saját igényeihez való párt találni, sok sikert :)
23 évesen segédmunkás vagy? Nem is tanulsz tovább?
Hát neked se lesz egy tartalmas életed az biztos, max annyi, hogy hétvégénként eljártok bebaszni a haverokkal, de túl sok nőt nem fogtok bevonzani az biztos.
(Kivétel ez alól, ha nagyon jóképű manöken testalkattal rendelkezel, de ez nem jellemző a magyar melósokra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!