Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megismernél egy férfit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megismernél egy férfit, akit nagyon megszerettél, de később kiderülne, hogy segédmunkás, mit tennél?

Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha egyébként intelligens és tényleg nagyon megszeretném akkor nem zavarna
2014. jún. 15. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Irónia be.

Szakítanék vele. Hogy gondolhatja, hogy egy egyszerű segédmunkásként engem megkaphat?

Irónia ki.

2014. jún. 15. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
miért? zombi ,leprás, vagy nem annyira okos vagy nem ember?
2014. jún. 15. 21:00
 4/7 Költőnő? ***** válasza:

bássszki....

ha egyébként jó ember és klappolunk, szeretném tovább!

mi ma ez a segédmunkás mánia?!

2014. jún. 15. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is megismerkedtem valakivel, szívemből szerettem, erre kiderült, hogy ő csak egy bojler :(
2014. jún. 15. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Egyszer adtam esélyt egy nem diplomásnak (tűzoltó), és olyan buta volt hozzám képest, mint a föld. Többé nem tettem, és nem bántam meg.:) 27L

Ergó, természetesen szakítanék vele, mert eltitkolta, hogy mivel foglalkozik és mert egy segédmunkás. Biztosan nem informatikus-segédmunkás.

2014. jún. 15. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért biztos nem hagynám ott, mert segédmunkás, de az azért rosszul esne, hogy ha direkt titkolja, mert azt hiszi, nekem ez számít. Szóval nem tudom pontosan, hogy mit tennék, de ennek semmi köze a tényhez, hogy segédmunkás. Ugyanígy éreznék, hogy ha "segédmunkásnak" adná ki magát, majd kiderülne, hogy igazából neves tudós, vagy sikeres üzletember.
2014. jún. 30. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!