Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők lenézik azokat a férfiakat, akiknek diplomájuk van, de segédmunkás melót végeznek?
Oké, hogy nem zavar, ha szerelmes vagy belé, de egy ilyenbe nem szeretsz bele. :D
Szerintem is lenézik az ilyen embereket, hiszen minek tanult, ha fogatlan alkoholistákkal dolgozik együtt? Szerintem senki se ilyen férfire vágyik...
Van, aki igen és van, aki nem.
De a kérdésed stílusából ítélve szerintem te csak visszaigazolást vársz arra, hogy " igen, egy normális nőt nem érdekel, hogy mivel foglalkozol " - hát ez a valóságban másképp is van.
Nem kell azzal indítani egy nőnél:
Szia segédmunkás vagyok!
Megismer és ha tetszel neki akkor remélhetőleg nem érdekli!
Mégis milyen választ vársz? Megnyugtatót v. igazat?
Magára igényes nő (tudatosan megtesz mindent annak érdekében hogy minden téren sikeres legyen: külső, személyiség, karrier...) sikeres férfit akar társnak.
Sikeres férfi ismérve pedig az hogy sármos külsejű és egzisztenciával rendelkezik. A segédmunkás melónak általában sehol sincs nagy presztízse (pedig kimutatták hogy a társadalom számára egyik leginkább hasznos munka a kukások munkája és az egyik legkártékonyabb az ügyvédé), egy diplomás férfit joggal nézhetnek baleknak, ha ilyen melót végez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!