Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Van olyan dolog, ami miatt képesek vagytok rögtön kiszeretni egy nőből?
[#5]
Te nem voltál oda senkiért, mivel ettől nem kell kiábrándulni senkitől, engem nem hogy nem tetszik, hanem inkább az ellentéte: nyilván, nem akarom, hogy beszarjon a barátnőm, csak nincs vele semmi bajom, nem fog különösen érdekelni, nem fogom rosszabbnak beállítani a fejemben a bizonyos lányt. Én szeretem a NORMÁLIS lány társainkat. Nem, nem xy-t, minden normális lányt. Az egyértelmű kiábrándulást egy lánytól az, ha például eléggé nyilvánvaló, hogy nem szeret: ha valamilyen formában elfogad vagy tetszek neki, egyértelműen viszonozva lessz a szeretete. Ha nem szeret, ezért én se fogom. Illetve nem feltétlen jönnek be azok a lányok, akik tudatmódosító szereket használnak. A legfőbb szempont nálam, hogy a másik fél hogy viszonyul hozzám. Ha szeret, szeretem, ha nem szeret, akkor nem szeretem, minden lány onnan indul, hogy szeretem. Aki bár cigizik, és drogozik, nem tetszik pont ezért, de egy oldala tetszik. Ismerem osztálytársaimat még iskolásként mondhatom, és mindenkiben látom azt az oldalt, ami tetszik, de azt is, ami nem. A többi pedig ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!