Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hülye kérdés, de ha valakit egyszer láttam életemben, nem tudom a nevét sem, nincs semmi esélye, hogy rátaláljak, igaz?
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 21:17
11/15 anonim válasza:
Figyelj, hol láttad, mikor, hogy nézett ki?Ha leírod akkor akik megnézik a kérdést lehet, hogy felismerik.Még mindig van esély
12/15 A kérdező kommentje:
Itt biztosan nem, mert nem Magyarországon történt, de jó is lenne :) Munkahelyemen történt, nálam fizetett, azért reménykedem benne hogy még egyszer betéved hozzánk :D
2014. júl. 27. 21:30
13/15 anonim válasza:
jaaaa, te pénztárban voltál? Hát akkor simán lehet hogy jár még arra.
Amúgy nem valamelyik Tescoban vagy? Valamelyik fiatal csajszi?
14/15 A kérdező kommentje:
nem Tescoban, de hasonlóban :D remélem én is...bár igazából azt sem tudom, ha visszajönne, mit csinálnék! :D Olyan rövid idő alatt, meg munka közben, és fél is az ember...de azt hiszem már jobb lenne a lelkem, ha visszajönne :D nem szoktak idegenek ilyen hatást kelteni nálam :)
2014. júl. 27. 21:55
15/15 anonim válasza:
ahaa akkor Auchan-ban! ja, igen. Az ismerős érzés. Még ha nem is lesz mondjuk semmi, de legalább túl leszel ezen, és visszajön még egyszer, és nincs az az érzés hogy na bakker.. :(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!