Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hülye kérdés, de ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hülye kérdés, de ha valakit egyszer láttam életemben, nem tudom a nevét sem, nincs semmi esélye, hogy rátaláljak, igaz?

Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 21:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nop;
2014. júl. 27. 21:17
 2/15 anonim ***** válasza:
Annyi mint tűt keresni a szènakazalban :)
2014. júl. 27. 21:18
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát nem sok az biztos! De lehetetlen nincs!
2014. júl. 27. 21:18
 4/15 anonim ***** válasza:
Azért egy tetűnyi remény mindig van :D
2014. júl. 27. 21:19
 5/15 anonim ***** válasza:

Egyszer álmodtam hogy volt facebookom és hogy beszéltem rajta valami lánnyal aki érdekelt nagyon, és reggel odaültem a gép elé hogy bejelentkezzek és nem értettem miért nem fogadja el a gép a jelszavamat, és legalább öt perc kellett hogy rájöjjek hogy fiókom sincs.

ENNÉL neked több esélyed van.

2014. júl. 27. 21:20
 6/15 A kérdező kommentje:
:D igen, tudom, csak idegesít ez a tehetetlenség! :( már csak abban bízm, hogy egysze rmég az utamba sodorja az élet :D
2014. júl. 27. 21:21
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, tudom miről beszélsz :D
2014. júl. 27. 21:21
 8/15 anonim válasza:
Nekem volt már találatom hasonló esetben :D
2014. júl. 27. 21:24
 9/15 A kérdező kommentje:
8., hogy sikerült? :)
2014. júl. 27. 21:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen! :D Egyszer a vonatállón pillantottam meg. Akkor még nem nagyon törődtem vele. Aztán facebook-on kidobta a gép hogy kiket ismerhetek és ott volt ő is. Külsőre tetszett szóval bejelöltem :D A mai napig kellemes viszonyt ápolunk..! Hát ilyen a sors!! Én hiszek benne :D
2014. júl. 27. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!