Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélye a lányoknál olyan fiúnak, aki nem valami izmos, főleg a mellkasa csoffadt?
Figyelt kérdés
Ugyan sokat edzek és eszek rendesen,de nem vagyok valami izmos...a karom és a vállam mondjuk alakul,de a mellkason nagyon nagy hulladék,kis csoffadt.2014. júl. 25. 17:48
1/11 anonim válasza:
Vékony vagyok, de eddig egyetlen lány sem szólt be miatta.
2/11 anonim válasza:
Kezdj el vizilabdázni ès jólessz az ;)
3/11 anonim válasza:
Soha! Érted? Soha!!!!444!!!
Csak ha kigyúrod magad.
4/11 anonim válasza:
Te vagy az, aki minden nap megkérdezi ezt, pontosan ugyanezeket a kifejezéseket használva?
5/11 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy nem fogok vízilabdázni.
2014. júl. 25. 17:53
6/11 anonim válasza:
Ènis vizilabdázom 6 ève, 2 ève focizom is :)
A hátam mint egy kètajtós szekrèny, izmos váll, kar, vádli ès kockahas :)
7/11 A kérdező kommentje:
Na jó neked.Akkor biztos tapadnak rád a csajok.
2014. júl. 25. 17:59
8/11 anonim válasza:
Itt mindenki a testével akar hódítani? Az még nem esett le senkinek, hogy aggyal is lehet? ... Ja! Bocs, csak akkor, ha van :-P
10/11 A kérdező kommentje:
Ne örülj,mert marhaságot beszél.
2014. júl. 25. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!