Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknál ez miért nem működik oda-vissza?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ennek a kérdésnek a kapcsán fogalmazódott meg véglegesen a gondolatom.Leírták többen is,hogy a fiú legyen kigyúrt meg nagyon izmos,mert az bejön nekik,de szerintük a nők undorítóak izmos,szálkás,sportos alkattal.Nem feltétlenül a képen lévő hölgyre gondolok jelen esetben,csak az edzett,fitt csajokra,ami nem annyiban merül ki,hogy nem zabálják fel a hűtőt naponta és elmennek futni egy héten kétszer.Ha elvárás,hogy a fiúk szenvedjenek minden tekintetben az izmokért,akkor visszafelé miért nem működik a dolog?Az egyik fél kevesebb energiát fektet be jóval a dologba...és a fiúknak ugyanúgy figyelni kell,hogy ne hízzanak el tömegelés közben,hanem megmaradjon a lapos has és úgy jöjjenek az izmok,szóval ez a lány mentegetőzés kilővi,miszerint az alakjukra figyelnek.Figyelünk mi is,de ez alap dolog,az edzés a plusz,amit viszont a lányok nagyon nagy többsége egyszerűen nem tesz meg.Most tudom,hogy jönni fog a sok huszár,hogy a sportosabb,szálkásabb lány test számukra undorító...de ez valahol akkor is elgondolkodtató,hogy miért nem működhet oda-vissza a dolog.Ja és az is jöhet,hogy nem várják el az izmokat a lányok,de bizony igenis elvárják,ráadásul alapfeltételként.
Egyrészt nem mindenkinek vannak ilyen elvárásai. Nekem nem elvárás, hogy mennyire izmos egy férfi vagy sem.
Az elvárás pl., hogy normálisan viselkedjen, dolgozzon, legyen őszinte. Ezeket én is fel tudom mutatni neki. Szóval meg van oda-vissza. :)
Másrészt nemcsak izmokat építeni nehéz. Egy nőnek is nehéz x évesen (nem 16-20 év között) mindig vékonynak lenni, feszesnek, tökéletes bőrűnek, fényes hajúnak, stb. Mert ha a külsőségeket nézzük, akkor kb. ez a fiúk elvárása. Ráadásul, ha valaki nem vékony, sportos alkat, annak nagyon sok munka jó formában lenni. Vagy pl. egy-két-három szülés után formába jönni.
Ó de édi kisfiú lehetsz!
Én örömömben táncolnék ha anyi lenne a bombaalak, hogy nem zabálom fel a hűtőt+futok heti kétszer.... Ez genetika. És éppen ezért nehéz megállápítani kinek mennyi munkàja van benne. Valakinek alapból jó alakja van. Van, akinek elég a heti 2 futás, de nekem meg pl. nem. Akkor most értékesebb lennék másoknál? Nem. Nagyon a felszínt nézed, még véletlenül sem tekintenél mélyebbre. Amúgy nekem annyi kitételem van, hogy a kiszemeltem lehetőleg ne legyen szélsőséges súlyú (túl sovány/túl kövér). Minden más jöhet ;)
Amit te leírtál itt és a kérdés, amit belinkeltél nem igazán ugyanarról szól.
A belinkelt kérdésre: nekem nem tetszik, de nem az izmai miatt, hanem az iszonyatosan mű, félresikerült mellei miatt.
A te kérdésedre: nemcsak a férfiak dolgoznak az edzőteremben a testükért, hanem a nők is. Pl. én is járok és ugyanúgy vannak nők is, mint férfiak ott, ahova én járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!