Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire van esélyem a lányoknál?
Leszögezném hogy NEM AKAROK ISMERKEDNI és 15 éves vagyok.
Szóval, belül egy nyitott intelligens , emberszerető, nagylelkű , segítőkész, a lányokkal előzékeny vagyok.
Szeretem a jó elektronikus zenét (viszont a 10 évesek dábszepjétől hányok) , illetve a jó filmeket.
Zeneileg főleg Harddance-t és House-t hallgatok. Néha szoktam Punkot illetve Rockot is hallgatni.
Filmekből a túlzottan nyálas béna , esetleg Low Cost filmek kivételével mindent megnézek.
Politikailag sehol sem vagyok, nem értek egyet a mai rendszerrel, és rokonszenvezek az Anonymousokkal. A Pride-ra azt mondom hogy joguk van hozzá , és ha lenne barátnőm akkor (természetesen vele) kimennék, és felvállalnám a szolidaritásomat.
Főleg vizet szoktam inni, igaz néha Cola-t.
Kedvenc ételem a sphagetti illetve a pizza.
Szeretem a hegyeket és a tengert, viszont valamiért az alföldeket nem.
Talán kicsit elhízott vagyok ( inkább +1-2 kiló fölös súly, de nem vészes). Szemem színe barna, a hajam pedig Vöröses-barna.
Az arcom talán még kicsit gyerekes, de amúgy aranyos többek szerint (nem küldök képet).
Szóval, ha kérhetem akkor írjátok le hogy a való életben mennyire ismerkednétek velem, illetve tehettek fel még + kérdéseket!
Vėlemėny: Egy izlėstelen ratyi "jofiu" vagy.
Utálják ezt a lányok:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!