Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen lányoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen lányoknál lehetne reális esélyem párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Sajnos 190 cm magas vagyok és kicsit izmosabb is az átlagnál.A 170 alatti lányokról kapásból le is mondhatok emiatt,pedig a legszebb,legaranyosabb lányok köztük vannak.A magasabbaknál pedig az a probléma,hogy inkább a mackósabb,húsosabb fiúkat kedvelik.Még nem találkoztam olyan lánnyal,akinek tényleg bejött volna ez az alkat,mármint 190cm-es magasság atletikus alkattal társítva(nagyon hosszú végtagok).

Szóval a 170 alattiak nem akarják kitörni a nyakukat,a 170 felettiek esetében 100 kg fölött kezdődik a férfi...tényleg nem tudom mit csináljak,valaki tapasztaltabb nem tudna segíteni,hogy melyik lánytípusnál próbálkozzak?(18-22 év között)

A "nem a külső a lényeg" válaszoktól kíméljetek meg.

2014. ápr. 24. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
bárcsak meghalnál holnapra
2014. ápr. 24. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért nem adsz esélyt egy alacsonyabb lánynak?Nem minden az,hogy te magas vagy!Sok alacsonyabb csaj a magasabb pasikra bukik.Nekem is volt már majd két méteres pasim,holott alacsony vagyok.Még se volt ebből gond.
2014. ápr. 24. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Szegény, csak sajnálni tudlak ilyen rossz adottságokkal.
2014. ápr. 24. 18:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Ők nem adnak nekem esélyt,nem szeretik a sokkal magasabbakat.
2014. ápr. 24. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát, én pl. 156 cm magas vagyok és nekem pont, hogy a nagyon magas fiúk jönnek be. Nemtudom te kikkel ismerkedsz vagy hol, hogy nem jössz be nekik. Nekem pl. pont az ilyen fiúk tetszenek.
2014. ápr. 24. 18:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Volt barátnőm aki 160 centi körüli volt és a pasija meg 205 centi volt, tehát amellett a srác mellet elbujhattál volna a magasságoddal :D rengeteg lány szereti a magas fiúkat, én viszont nem csatlakozom a rengeteg lányhoz és maradok annál az álláspontomnál hogy nem érdekelnek a magas fiúk :D
2014. ápr. 24. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok pénzzel bármilyen lánynál lehet reális esélyed. Anélkül valahol 0,00001% környékén.
2014. ápr. 24. 19:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Jajj, te szegény... :D Én 161 körül vagyok, de nekem nincs bajom a magas srácokkal. Ha gondolod, írj.
2014. ápr. 24. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!