Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen lánynak volt\van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen lánynak volt\van esélye bármikor a boldog párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Duci, extrém külsejű, elvont művészlélek típusú lány vagyok. Az eddigi "csalódások" miatt egyre kevésbé szeretnék változtatni azon, hogy egyedül, néha azonban eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha odabújhatnék valakihez, vagy csak mondana pár kedves dolgot. Viszont tudom, hogy ez szinte lehetetlen, már csak azért is, mert megijedek amikor valaki közeledni próbál hozzám, és kibújókat keresek a találkozók és a beszélgetések alól. Tudom, hogy ez nem normális, de nem tudok tenni ellene. 20/L

2014. ápr. 8. 00:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
persze, hogy van esély :) ne add fel
2014. ápr. 8. 00:51
 2/16 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondat nem igaz...
2014. ápr. 8. 00:51
 3/16 anonim ***** válasza:
Van esélyed, ha nem futsz el mindig. Mert ha senkivel nem találkozol, akkor hogyan akarsz ismerkedni? LOL
2014. ápr. 8. 00:55
 4/16 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van esélye. De ha zavar, hogy duci vagy... tudod... Mondjuk lehet már próbáltad, és az is igaz mondani könnyebb.:P
2014. ápr. 8. 00:58
 5/16 anonim ***** válasza:
Mégis miért van "extrém" külsőd? Hat kezed és négy lábad van? Az lenne az extrém. Ha 80 kiló vagy és kék a hajad, az nem extrém, max. szokatlan.
2014. ápr. 8. 01:00
 6/16 anonim ***** válasza:
47%
A ducinál már nem vagy szimpatikus, az elvont művészlélek pedig csak megerősít ebben. Egy normális művészlélek emberrel nem találkoztam még, de akár lehetnél te az első. Ha ezek után mégis szeretnél valakihez odabújni, itt vagyok én. Leülünk egy padra, egymás mellé húzódunk, közelebb, mégközelebb... áá, azok az álmok és a vágyakozás eziránt. 23/F
2014. ápr. 8. 01:24
 7/16 anonim ***** válasza:
49%
Talán öltözködj normálisan és nem fognak megijedni. Tapasztalataim szerint az extrém külső mindig álarc, ami mögé a bizonytalanságot próbálják rejteni. Nem képesek a társadalom normái által jóváhagyott öltözékben (értsd átlag farmer/póló, bluz), megjelenni, mert akkor ők is hasonlítanának mindenki másra és még kiderülne, hogy semmi érdekes nincs bennük.
2014. ápr. 8. 05:51
 8/16 anonim ***** válasza:

Hasonló típus vagyok én is mint te. Mondjuk én nem vagyok olyan művészlélek. Ne aggódj te is megtalálod a párod, én is megtaláltam pedig sose hittem volna. Nem szabad feladni, és ha jön egy srác aki érdeklődik ne zárkózz el. :)

20L

2014. ápr. 8. 07:17
 9/16 anonim ***** válasza:

Mit jelent pontosan, hogy elvont? Mármint nálad ez miben nyilvánul meg? Csak azért kérdezem, mert én kifejezetten szeretem az ilyen embereket. :D

26/F

2014. ápr. 8. 07:18
 10/16 anonim ***** válasza:

Érdekes válaszok születtek. Én speciel soha senkitől nem akartam különbözni, azt hittem minden ember olyan, mint én. Aztán rájöttem, hogy egyáltalán nem... :-)

...mert az emberek általában csak ugatnak a szerelemről, az igazságról, a becsületességről, meg hasonló szép dolgokról, de őszintén szólva mindezektől olyan messze állnak, mint Makótól Jeruzsálem... ...csupán arról van szó, hogy mindenki szeretne szebbnek látszódni, mint amilyen... :-)

2014. ápr. 8. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!