Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen lánynak volt\van esélye bármikor a boldog párkapcsolatra?
Kezdjük ott, hogy te a "duci" szónak melyik értelmezését használod? Tapasztalatom alapján aki "duci"-nak mondja magát, az soha nem duci. Aki ducinak mondja magát, az vagy teljesen normális, vonzó külsejű, vagy extrém módon elhízott.
Extrém külső? Általában nem a legvonzóbb dolog, persze ez függ attól is, hogy ez konkrétan mit takar.
Művészlélek? Úgy érted, valóban művészeteket kedvelő lány vagy, vagy olyan, aki nem képes normális módon a dolgokhoz hozzáállni, netán elviselhetetlen a természete, és ezért "művészlélek" jelzővel illeti magát?
Az meg, hogy nem vagy hajlandó találkozni... így mit vársz?
Leírás alapján pont olyan vagy, mint a legjobb barátnőm. Tele van piercingekkel, színes és fel van nyírva a haja, goth ruhákban jár, stb. 100 kiló körül van a lány, de gyönyörű arca van, és elképesztően jó ember, amerre megy sugárzik róla a kedvesség és mindenki megszereti nagyon hamar, ha hajlandóak 5 percet rászánni arra, hogy beszélgessenek vele. 7 éve él boldog kapcsolatban, de előtte is mindig volt valakije, tehát a külső önmagában nem lényeg, mindig lesz olyan akinek pont ez tetszik.
Az ennyire görcsös visszahúzódással már bajok vannak, de ez meg rám igaz. :) És én is találtam ennek ellenére párt, aki segített kimászni a csigaházból, és akivel most boldog vagyok. Legyél őszinte az elején, mondd el a másiknak hogy téged ilyen gondok gyötörnek, hadd döntse el ő, hogy akar-e segíteni, kellesz-e neki így is. De nem vagy olyan reménytelen, mint hiszed.
Az meg nettó hülyeség, amit az egyik hozzászóló írt, hogy az extremitás menekülés meg ilyenek. Dehogy az. Egyszerűen csak másfajta ízlés. Ha nekem az tetszik, hogy kék a hajam és az egész testem tele van varrva (mint ahogy tényleg van), akkor az az én egyéni ízlésemet tükrözi, és nem azért gányoltattam össze a testemet, hogy a kispolgárok ne akarjanak mellém ülni a metrón. Ezt el lehetne már felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!