Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetek szert nagyobb önbizalomra?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy milyen szép vagyok meg hogy ritka az ilyen lány, mint én de velem az a baj, hogy visszahúzódó vagyok új emberek jelenlétében. Azért tartanak ritkának, mert hogy nem a pénz meg az ilyen érdek dolgok érdekelnek. Azt mondják vicces, kedves, szeretnivaló vagyok, de mégsincs önbizalmam. Mondtak olyat is, hogy az a fiú, akié "leszek" összeteheti a két kezét miattam.2014. júl. 25. 14:39
11/14 A kérdező kommentje:
borsod megyei vagyok :) és oké :)
2014. júl. 29. 02:37
12/14 anonim válasza:
Utanozd a tobbi ribit es keszen is vagy. Hany eves vagy?
13/14 anonim válasza:
Én is ilyesmi vagyok, és én is úgy vagyok vele, hogy egyszer tetszek magamnak, egyszer nem. Sportolj valamit rendszeresen, legyél pozitív és vedd magad körül ilyen emberekkel. Mosolyogj sokat, teremts szemkontaktust, tedd ami boldoggá tesz.:)
14/14 A kérdező kommentje:
12-es nem vágyok ribi életmódra de azért köszi ;) nem tudnék olyan lenni mint azok. 16 vagyok :)
13-as: köszi mostanában igyekszem hogy pozitív legyek :)
2014. aug. 5. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!