Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetek szert nagyobb önbizalomra?
Ja, még azt felejtettem el beleírni, hogy minden embert saját magam elé helyezek, tehát az ő érdekeit nézem.
5. válaszoló voltak már kisebb céljaim meg nagyobbak is vannak de nem tudok mit kitalálni, amit meg tudok valósítani.
barátkozz a külsőddel, vegyél egy nagy tükröt a szobádba és nézd magad, ne a problémákat keresd magadban a tükröt bámulva, hanem csak a jó dolgokat.
ne foglalkozz mások véleményével, legyenek önálló gondolataid és állj ki magadért, ez a fontos
nem kell siettetni ezt a pasi dolgot sem, flörtölj és várd a reakciókat, beszélgess és húzd őket
Ugye nem az vagy akire gondolok (Kiskunhalas)?
Amúgy meg ilyenkor csak azt tudom mondani, hogy olyan fiút keress aki mindig nevetteti az embereket, sok hülyeségbe benne van (nem azért hogy azt mutassa hogy milyen vagány), mert az általában nem nagyon használna ki semmit, szinte mindig csak arra vágyik hogy legyen egy "visszahúzódóbb" lány akit mindig nevettetgethet :D (de ha kell még segítség vagy valami ilyen témába írj privátot bátran, most nagyon segítős kedvemben vagyok :D) 16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!