Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetnék szert nagyobb önbizalomra?
En a helyedbe sportolni kezdenek el, attol fugg, milyen sport szimpatikus a szamodra. Ok. hogy vekony vagy, de a sporttol formalodni fogsz, formasabb leszel. A melleddel kapcsolatban pedig, hat plasztikaztasd meg, ha tenyleg ennyire lelki gondot okoz. A fenekedet sporttal formaljad. Esetleg menjel el a haziorvosodhoz, es kerjel vitamint, etvagygerjesztot, es egyel tobbet.
Szerintem orulj, hogy vekony vagy, persze ez most enyhe vigasz neked, de rengetegen szeretnenek lefogyni, sajnos sikertelenul.
Mindenkepp iratkozz be sportra, tarsas tancra, kezdjel el nyelvet tanulni, vagy barmi ami erdekel. Minel tobb helyre jarsz, minel tobb baratod lesz, minel tobb emberrel beszelgetsz, annal jobb lesz, hiszen nem lesz idod gondolkodni, hogy miert vagy vekony.
Akik pedig csodalkoznak, hogy milyen vekony vagy, hidd el, hogy irigykednek rad!!
En mellben eros vagyok, es sokszor ramcsodalkoznak nok is, es van, hogy beszolnak nekem is. Eloszor teljesen ugy tunik, hogy tenyleg komolyan gondoljak, hogy ur isten, mekkora mellek! De aztan amikor beszelgetunk, kiderul, hogy irigyek, ok is szeretnenek nagyobb melleket. De tudod, az emberek nem oszintek, imadjak ha mas boldogtalan, ezert akarnak beszolni neked is, hogy erezd boldogtalannak magadat.
Ne foglalkozz senkivel, sportolj, ismerkedj, es szeresd magadat, biztos jol nezhetsz ki, ha modellkedtel is.
Esetleg nem gondoltad, hogy kulfoldre koltozol, mert kulfoldon jobban elfogadjak az embert, kulfoldon az emberek nem beszukultek, mint otthon, itt tiszteletben tartjak egymast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!