Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon undorítóan nézek ki? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon undorítóan nézek ki? (kép)

Figyelt kérdés

Létezik egyáltalán valaki akinek bejövök, vagy felejtős a dolog? :/

[link]

2014. júl. 25. 11:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
30%
Lesz_arom. :D
2014. júl. 25. 13:36
 22/28 anonim ***** válasza:
6%
Teleszart zokni :S Bottal nem nyúlnék hozzád!
2014. júl. 25. 13:42
 23/28 anonim ***** válasza:
9%

nálam még a "sötétben, eget kémlelve, kutyapózban" kategóriát sem éred el :D

fogyj le, nőiesedj, ha kicsit is szereted magad!

bocs, hogy nyers voltam, de léleksimogatással nem megy az ember semmire az ilyeneknél.. ne azt keresgéld, hogy ki éri be veled így is, hanem hozd ki a maxot...

20/f

2014. júl. 25. 13:51
 24/28 anonim ***** válasza:
19%

Én meg bírom őt:D

Amúgy tényleg mozognod,sportolnod kéne és nem azzal foglalatoskodni,hogy kit "nem bírsz" kb két válaszának elolvasása után a gyakorikérdések.hu-n.

2014. júl. 25. 14:43
 25/28 anonim válasza:
Régen Saten volt nagy arc, nem tom kik ezek az újak valaki világosítson fel:D
2014. aug. 3. 18:00
 26/28 anonim ***** válasza:
4%
Szedd fel a seggedet a gép elől és tünés futni.
2014. aug. 13. 23:34
 27/28 mbalage válasza:

A jelző, amit magadra használtál a kérdésben, arra utal, hogy nem tetszel magadnak. Itt a probléma! Ha nem tetszel magadnak, akkor tenned kell valamit. Változtass, vagy fogadd el magad így!

Akár hiszed, akár nem, a vonzóságot elsősorban az határozza meg, hogy elégedett vagy-e magaddal, vagy sem. És ez mindenki számára jól látszik az arcodról, a járásodról, a testtartásodról, a beszédedről, az egész viselkedésedről.

2014. aug. 13. 23:44
 28/28 anonim ***** válasza:
Elöször azt hitem lány vagy aztán láttam nem.
2014. okt. 3. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!