Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon undorítóan nézek ki? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon undorítóan nézek ki? (kép)

Figyelt kérdés

Létezik egyáltalán valaki akinek bejövök, vagy felejtős a dolog? :/

[link]

2014. júl. 25. 11:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
nem undorító.
2014. júl. 25. 11:49
 12/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan vészes a dolog;egy kicsit sportolsz,ráedzel,és tök jó alakod lehet.Egyáltalán nem reménytelen,de így sem vagy azért undorító,nyugi. :)
2014. júl. 25. 11:49
 13/28 anonim ***** válasza:
Kár hogy a fejed nem látszik, mert az összhatás a lényeg ha az szimpatikus lenne akkor az alakoddal semmi baj nem lenne így sincs csak az összhang hiányzik nekem :) Egyébként kiváncsivá tettél :)
2014. júl. 25. 11:53
 14/28 anonim ***** válasza:
94%
A testalkatod nagyon tetszik, szép kerek vagy, de az arcod nélkül nem tudok véleményt mondani.
2014. júl. 25. 12:00
 15/28 anonim ***** válasza:
15%

Hát nem gusztusos azért, na...Lehet genetikával meg betegséggel takarózni, de azért az egészséges táplálkozás és rendszeres testmozgás még senkinek sem ártott meg.

Egyébként ennél sokkal kövérebb nőket is láttam már férfiakkal, ráadásul helyesekkel, de ez ne motiváljon, mert attól még nem leszel egészségesebb, ha valaki mégis beéri veled.

2014. júl. 25. 12:01
 16/28 anonim válasza:
20%

Kövér vagy és formátlan. Táplálkozz egészségesen és kezdj el mozogni.

16/L

2014. júl. 25. 12:17
 17/28 anonim ***** válasza:
21%

Nem undorító, de nem szép. Mozgás, táplálkozás + öltözz szebben!

Nem értem, hogy az ilyenek miért mindig azon tépelődnek, hogy kellenek-e így valakinek, és miért nem azon, hogy változtassanak...

2014. júl. 25. 12:39
 18/28 A kérdező kommentje:
Shades of Cool, nem azért amit ide írtál, hanem csak úgy alapból ki nem állhatlak! Ide most leírhatom, mert senki sem fog lepontozni ;)
2014. júl. 25. 12:44
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem undorító, viszont a plusz kg-ok nem a megfelelő helyen vannak. Mozogj kicsit,hogy változzon az alakod és itt nem a fogyásra gondoltam.
2014. júl. 25. 13:00
 20/28 anonim ***** válasza:
75%
Shades Of Cool én sem bírlak :D
2014. júl. 25. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!