Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Szükségem van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Szükségem van rendes válaszokra, és ne nézettek bénának.

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok, és még nem csókolóztam. A barátnőim előtt szégyellem magam e miatt, ezért néha hazudok is. Volt mar egy barátom (a barátnőim szerezték nekem), de vele csak a puszin estünk túl. Jelenleg nincs barátom, de szeretnék már túl esni az első csókon. Mit csináljak? Már úgymond kívánom az érzest hogy milyen lehet, és nagyon szeretném ha igazat tudnék mondani a barátnőimnek, hogy én már csókolóztam. Kérlek ne nézzetek olyannak, aki már ilyen fiatalon kezdi a pasizást, de a barátnőimnek már nem egy és nem két pasijukvolt, és már rég túlestek az első csókon.
2014. júl. 23. 16:11
1 2
 11/15 Kerida ***** válasza:
Amúgy szerintem az egy nagyon érett és kielégítő válasz lenne, ha azt mondanád a barátnőidnek, hogy "az igazira vársz". Akkor legalább megnyugszanak, hogy csak romantikus lelkületű vagy.
2014. júl. 23. 16:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Miért lenne ciki?

Én vártam az igazira, addig nem voltam hajlandó összejönni senkivel, megcsókolni meg pláne nem. Így 22 évesen csókolóztam először, de ha rá gondolok még ma is belebizsergek :)

Azóta 3 sráccal jártam már, az egyikkel kb egy évet is.

Tehát nem vagy elkésve. Ha nagyon gondolod, akkor üvegezésen nyílhat rá alkalom. De egy randin jobb lenne. Viszont, ha túl korán kezded vigyázz, nehogy hamar kiégj. 16 éves kortól már ideális.

2014. júl. 23. 16:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Ötödik válaszoló. Ez nekem nem menne, első okból mert én olyan szerényebb vagyok, és nem igazán sikerülne csak úgy lenyalni valakit (amugy is még sosem probáltam, tehét fogalmam sincs h hogy kell). Második okból pedig nyári szünet van.
2014. júl. 23. 16:34
 14/15 anonim ***** válasza:
18 éves vagyok, egyszer sem csókolóztam, még szájra puszi sem volt, sőt, még barátnőm se. Én az igazat szoktam mondani, nem hazudok, még ha kicsit szarul is érzem magam miatta. Szóval van még időd.
2014. júl. 23. 16:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ha valakinek más véleménye van, írjon nyugodtan.
2014. júl. 23. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!