Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szükségem van rendes válaszokra, és ne nézettek bénának.
Odamész az osztályba egy sráchoz és lekapod mindenki szeme láttára. És egy gond letudva egyet meg szereztél magadnak. :)
Az viszont nagyobb baj, hogy szégyelled magad a barátnőid előtt, mert ez azt jelenti, hogy igazán jó barátnőd nincs. :(
Na ezért viszont nagyon sajnállak.
Ne menj bele semmibe csak emiatt. Az első csók akkor különleges és jó ha olyan embertől kapod akit legalább egy picit szeretsz.
Én pl. inkább letagadtam az első csókom mert egy olyan sráctól kaptam akit nem is kedveltem.
Szóval inkább várd meg azt a fiút akit megszeretsz minthogy inkább megcsókoltasd magad az első fiúval aki szembejön.
Igen,annak idején én is így éltem meg. Főleg,h a legtöbb bnőm 14 évesen már nem volt szűz,nekem meg rendes kapcsolatom sem volt még akkoriban.
Majd később rájössz,h nem kell kapkodni,nem vagy lecsúszva semmiről.. Főleg nem kell dolgokat megtenni azért,mert ők már megtették.. Hazudni se kell,főleg nem ha ténylegesen barátok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!