Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen "csajozós" dumát mondhatnék a barátnőmnek, amitől "elájul"?
Döntsd el, hogy az a cél, hogy csak a váladékaitok keveredjenek, és ájultan is jó lesz, egy menetre, vagy esetleg szerelmes is vagy belé.
Ajánlom kezdetnek szeretettel a versek, szépirodalom olvasását, és a zenehallgatást. Ihletet ad. Mindjárt nem fogsz ennyi sületlen műbaromságot összehordnai. Ezt egyetlen épeszű-éplelkű nő sem bírja, aki igen, az meg olyan is.
Ne "dumákat" mondj, hanem tegyél érte valamit.
Mondjuk dugás után a függönybe törlöd a farkad...
úristen :D Ti kajak nem értitek mire gondolok :D
Ami példát felhoztam , nem z a lényege, biztos nem mondanám neki, h váladékaink összekeverednek stb :D
Nem lefektetni akarom , azaz nem azért mondanám neki. Bókolok neki kellő mennyiségben, de nm ilyen alap dolgokat h jajj de szép vagy ezek már uncsik és egyik fülén be, másikon ki kb minden csajnál, kivéve ha nem olyan régóta ismerik egymást. 7 hónapja vagyunk együtt, de több mit 1 éve ismerem. Arra akartam kilyukadni h írnék neki 1 levelet, mert elutaztam, meglepiként , pár dologhoz, és egy hosszabb szöveget írnék, amibe olyanok vannak mint veled teljes az életem, megtaaláltam benned akit eddig kerestem stb stb.
Figyelj, egy tanácsot tudok adni, amit nagyon fogadj meg: ne másoktól kérj tanácsot, miket mondj neki, és ne a neten keresgélj rá a "csajozós duma" kulcsszavakra, hanem azt mondd neki, amit te gondolsz, és ami őszintén jön. Ha nem tudod egy könnyen megfogalmazni akkor ülj le és gondold végig, szedd össze a gondolataid, és próbáld megfogalmazni egy fokkal jobban, mint hogy "jajj de szép vagy".
Ha pedig ilyet nem tudsz magadtól összerakni egy-két óra alatt akkor nagyon visszamaradott fantáziád van, nulla kreativitással bocs'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!