Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen "csajozós" dumát mondhatnék a barátnőmnek, amitől "elájul"?
Ez SOHA nem jön be.
Méghozzá azért, mert mű. Felmondasz egy megtanult szöveget? Aki nem hülye, az rájön erre. Na, az a ciki...
- Melletted ébredni, a karjaidban lenni, ennél tökéletesebb pillanat keveseknek adódik meg. Összeolvadt a testünk, a fenekem a te ágyékodhoz simult, a karod a derekamon pihent, a váladékaink keveredtek, ezek azok az illatok amik örökre bevésődtek, és kitörölhetetlenek az összes idegszálaimból, sejtjeimből!!!
...Óvatosan kibújtam az ölelésedből nehogy felébredj, majd éppen érintve a szád megcsókoltalak
Ilyenekre gondolok pl :D
Ezen ép önbecsülésű nő nem elájul, hanem röhög, már bocs.
Ne "dumákat" mondj, hanem tegyél érte valamit, ami neki jólesik. Vigyél neki a kedvenc csokijából (ha diétázik, akkor ne), hozd ágyba a reggelit/kávét, vidd el olyan mozifilmre, ami őt érdekli akkor is, ha te a falra mászol tőle... A tettek beszéljenek, ne a szavak.
Az őszinte bóktól ájul el.. Nem attól, amit itt összeszedsz..
Pl én attól "elájulok" ha a paromon látom, hogy épp jobban tetszem neki mint máskor( csinos ruha..stb) nem kell mondania semmit..
Olyankor rámnéz, és megszorítja a kezem..ez őszintébb mindennél
Ha én ilyent hallanék, megpróbálnék azelőtt elszaladni, mielőtt még meghalok a röhögő görcsben.
Amúgy romantikus alkat vagyok, de a romantika és a szirupos giccs nem ugyanaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!