Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne ebben a helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne ebben a helyzetben helyes?

Figyelt kérdés
Tudom magamról,hogy nekem nem lehet csajom.Beszari vagyok kb ezert...Éppen van munkahelyem,meg házam(ezt is a családomnak köszönhetem.)De semmihez sem értek.Felek az emberektől is stb stb.....(szóval nem olyan vagyok,akit férfinek lehet nevezni).De hiányzik a szeretet nekem is.A neten 10-ből 6 csaj szoba áll velem simán(olyanoknál próbálkozom akiknél lehet esélyem)......Először minden jól megy,de ha mesélek magamról,általában el maradnak idővel.Ne meséljem el a gáz dolgaimat?Próbáljak egy áll eletet(stilust) kirajzolni inkább a szemük előtt,hogy legyen valakim?

#elet.parkapcsolat
2014. júl. 21. 19:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Légy te is őszinte magaddal és valld be hogy homár vagy.
2014. júl. 21. 19:35
 2/13 A kérdező kommentje:
Anyad!
2014. júl. 21. 19:36
 3/13 anonim ***** válasza:

Ne a gázzal kezd, hanem a jókkal. De igazából ne arra menj, hogy bemutasd magad. Inkább hogy jól érezd / érezzétek magatokat beszélgetés közben.

Lassan kiismer, és ha jól játszasz, a jó oldaladat látja meg.

Utána pedig könnyebben fogadja el a rossz oldalad, mintha egyből odavágod neki, hogy "ez és ez gáz nálam, találkozunk?"

2014. júl. 21. 19:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Miért felnőtt férfi vagy van egzisztenciád és mégse tudsz nővel kapcsolatot kialakítani még neten se, 2 félév pszichológia tanulással megmondom, hogy nem is látens hanem teljesen meleg vagy.
2014. júl. 21. 19:40
 5/13 A kérdező kommentje:

ma 19:37 koszi a választ.

ma 19:40 Te hülye segg!.lexarom a homokos dumád,húzz el innen!

2014. júl. 21. 19:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Drága szívem! Ne foglalkozz az elsővel, azonnal félrediagnosztizált. Azonnal levettem, hogy neked komoly problémáid vannak. Egyszerre vágysz szeretetre, elfogadásra, beszélgetésre és szexre. Azonban ha elfogadsz egy ingyenes tanácsot: a barátaid ne a leendő barátnődben keresd.
2014. júl. 21. 19:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Agresszív tagadás egy igen erős jel....
2014. júl. 21. 19:46
 8/13 A kérdező kommentje:

ma 19:44 szexre is vágyom igen,nagyon.Barátaim nincsenek,ez is frusztrál.

ma 19:46 Ha fel akarsz idegesíteni,jó fele jársz.

2014. júl. 21. 19:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen bölcs döntés lenne áll életmódot felvázolni majd komolyabbra kerül a szó és mégsem úgy van. Gratulálok te aztán egy értelmiség vagy.
2014. júl. 21. 19:53
 10/13 anonim ***** válasza:

nem, ne találj ki kamu életet. Csak legyén normális azt ennyi.

Vagy te nem fejlődsz semmit a munkahelyeden vagy akárhol? Gondolom alapszintű kommunikációra csak szükséged van.... habááááár, nem feltétlen kell hogy jó fej kollégák legyenek.

Amúgy meg ne kamut mesélj, csak mondjuk ne is azzal kezd, ja igen suliban én voltam a legbénább, legcsúnyább kisfiú., stb stb, amúgy utálok sportolni és félek az emberektől. Majd ilyesmit max akkor, ha magától alakul úgy hogy erről beszéltek, és akkor is ne full depressziósan, hát de ne is így tudatosan, igazából érzéssel azt ennyi.

2014. júl. 21. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!