Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Se veled, se nélküled? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se veled, se nélküled? Nem bírom. Ilyen helyzetben mi a helyes?

Figyelt kérdés

Még korábban beleszerettem valakibe, aki ezt sosem viszonozta. Megmaradt a baráti kapcsolat. Egy darabig elvakultan imádtam, mintha fizetetlen szabadságra ment volna a józan eszem. Mostanában ez kicsit megváltozott. Egyik pillanatban még mindig elvakultan imádom minden molekuláját, a következőben pedig utálom, még a létezését is képtelen vagyok elfogadni. Ilyenkor rendszerint belekötök, hisztizek, aztán őrülten hiányozni kezd, de a női büszkeségem nem hagyja, hogy bocsánatot kérjek. Annyiszor megalázkodtam már, úgy érzem, hogy most már bocsánatot kérni is nagyon nehezen megy, ami nem jó. És mindig elölről kezdődik. Először minden jónak tűnik, aztán ismeretlen okból raplis tyúkká változom, máris itt a mosolyszünet. Szenvedek amiért ok nélkül megint felidegesítettem/megbántottam és mert hiányzik, egy idő után erőt veszek magamon, bocsánatot kérek... Egy darabig megint jó, aztán kezdődik újra. Mindegy, hogy van, a végén mindig én sírok.

Nem bírom nélküle, de ezzel a folyamatos, kimerítő érzelmi hullámzással sem. A józan eszem valószínűleg még mindig Hawaii-on sütteti a hasát, mert fogalmam sincs, mit kezdhetnék ezzel a helyzettel.

2010. máj. 1. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Jöjj össze egy másik pasival,én is ugyanigy voltam,és csak igy tudtam elfelejteni. erre nincs gyogymód sajnos,neked kell belátnod,és épp ésszel felfognod,hogy ez igy nem mehet tovább,nekem 2évembe került mire elhatároztam,hogy na most és ne tovább,abbahagyom, És jol érzem magam,van egy párom azota,akivel szeretjük egymást,

Keress mást,jobbat nem tudok.

2010. máj. 1. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem viszonozza, részéről csak barátság, a részedről meg több. Ezt így talán nem nevezném egy kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatnak...Ne várd meg, amíg ő fog téged kivágni!
2010. máj. 1. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Lefeküdtetek már????ha nem akkor tök mindegy a hisztid.
2010. máj. 1. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
:S
2010. máj. 1. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!